Började produktiv…

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en helt okej dag. Dagen började rätt produktiv som sedan på eftermiddagen blev slö. Men det gör inget. Använde min produktivitet till att plugga och det var efter det som energin rann ut. Men jag är nöjd. På eftermiddagen gick jag och plockade lite här hemma och nu på kvällen har man ätit mat och beställt böcker på bokrean… Men jag är glad att jag har pluggat, visst det kanske inte var jättekul men alla vi gör ju saker ibland som är mindre roliga. Och så känner jag mig duktig😊Märks att man använde hjärnan tidigare. 😂

Detta blev middagen!

Blev litet hoppkok av det man hade hemma. Fungerade riktigt bra och blev riktigt gott. Kommer lägga ut recept inom kort om så önskas?
Äntligen har star kommit till Disney+ och några av mina favorit serier som jag såg som yngre finns där. Bla criminal minds och revenge sista säsongen av revenge såg jag aldrig så ska passa på nu. Även serien 24 finns där som jag vill se som jag har hört mycket bra om. Så ja jag kollar ju redan på serier så det är klart man börjar se andra också. 😂Jag tar liksom inte en serie i taget här.
Så nu funderar jag på om jag ska läsa eller kolla på serier ikväll. Nån utav dem blir det. Nu tar vi orskullans bloggutmaning.

20 Feb: Slarvighetens dag idag. När är du riktigt slarvig? Hmm jag är nog slarvig när jag inte har energi nog och orka göra saker. Då händer det att jag är slarvig
21 Feb: Vad är du riktigt trött på? På allt grus som finns ute nu när snön har försvunnit längtar tills våren är här och marken är bar. Går mycket bättre att köra rullstol då. Sen är jag trött på kylan med
22 Feb: Vad är du riktigt glad över? Att jag hittade gruppen som Madeleine startade för oss bloggare. Känns som jag är med i en gemenskap och inte känner mig utanför. Har hittat så många fina människor som jag skulle vilja träffa.
Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Började produktiv…

 1. Även om det är tråkigt under tiden man pluggar så är det skönt då det är gjort. Gillar också dessa blogg-grupper. Så många fina vänner man träffat och så härlig gemenskap.

  Gillad av 2 personer

 2. jo men visst är et härligt med de här bloggrupperna, det hjälper mig också att komma ihåg att följa och läsa ofta.
  Just det, det är ju bokrea – undrar om de har den bokserien -de sju systrarna – som jag läser nu, vill gärna ha de fysiska böckerna också

  Gillad av 2 personer

 3. Härligt att bara ta de lungt efter plugget ! Och det är verkligen en skön känsla när det är gjort med ! Jag tycker det är rogivande att sitta och plugga helt för mig själv 🙂 vad pluggar du ? Har säkert läst det innan men mitt minne är ibte så bra 😂

  Gillad av 2 personer

 4. Vad bra att du plugga lite. Ja, det är helt okej att energin tar slut & man bara Slöar 🙂

  Ja, vi alla gör saker som vi tycker är mindre roliga att göra.

  Maten ser god ut 🙂

  Jag tar en serie i taget. Så jag konsenterar mig bara på en serie 🙂

  Ta hand om dig!

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s