Produktiv dag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en bra dag och väldigt produktiv. Jag började med sovmorgon sedan var jag ner till tvättstugan och bokade tvättid och tur hade jag. Fick den sista tiden idag som var mellan 17-21 så idag har jag tvättat känns så skönt. Har även varit ute idag innan min tvättid hann jag gå och hämta min graphic novel som jag bad dem på biblioteket fixa åt mig så idag var jag och hämtade den. Så ja som sagt det har varit fullt upp idag men jag känner mig så glad och nöjd med dagen.

Inser att bilden inte blev så bra. Tar en bättre imorgon.

Den heter Locke & key: Welcome to lovecraft. Så denna var jag och hämtade. Vi får se när jag läser den. Sedan fick jag ett paket hemskickat idag. Första boken från bokrean kom idag och denna bok har jag sett så mycket på instagram, så när jag såg att författaren hade den till billigare pris nu under bokrean så köpte jag den. Tänkt länge att jag kanske ska läsa den.

Bild från min instagram amandizan_books Instagram vänlig bild 😉

Så denna kom med posten idag. Hörde av mig till författaren och hon skickade denna. Detta är första delen. Finns en del 2 med ute. Författaren heter fantasybylinda på instagram. Ser verkligen fram emot att få läsa denna men när det får vi se. Dock kan jag säga att omslaget på boken är riktigt fint.
Så nu ikväll blir det lugnt. Sist när jag skrev så sa jag att jag antingen skulle läsa eller se serie. Well jag somnade på soffan igår så blev inget av det. Ikväll känner jag för att läsa… Men ja man ska inte lägga sig ner i soffan för då somnar man.
Imorgon har jag inga planer för men vem vet kanske är jag produktiv imorgon med.

Kram/Amanda

28 reaktioner på ”Produktiv dag

 1. Det är sådär med mig just nu, tungt efter gårdagens begravning!! Men inte så konstigt! Vad härligt att du fick tag på en tvättid, alltid skönt när tvätten är klar. Jag ska köra en maskin imorgon tror jag =)

  Gillad av 1 person

 2. Skönt med sovmorgon!
  Kul att kunna fynda lite på bokrean. Har du planer på att handla något mer?
  Själv har jag förbjudit mig själv att köpa något på bokrean i år. Får bara köpa kurslitteratur 🙂

  Gilla

 3. En sån dag är fan de bästa – att tvätta sköta hemmet så man slipper ha de hängandes över huvudet som ett mörkt moln. Du är så duktig 😀 Vi har tvättmaskin i lght hatar stressen att tvätta i gemensam tvättmaskin

  Gillad av 1 person

  • Ibland önskar jag att jag hade egen tvättmaskin så man kan tvätta när man vill. Ja det bästa jag vet är när jag har såna produktiva dagar 😁

   Gilla

 4. Ja, jag gick ju in och kollade efter min älskade bokserie på rean och 4 av böckerna fanns så nu väntar jag på dem…och vet att nu behöver jag flytta runt böckerna i bokhyllan igen….De står ju i bokstavsordning så de måste in på rätt plats – 7 böcker får jag ju göra plats till. Hoppas du blir nöjd med de böcker du nu har framför dig

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s