Torsdag en riktig städdag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, igår var det torsdag och jag hade en riktig städdag som rubriken säger. Började dagen med att skicka tillbaka jeansen som jag köpte från HM då de var för små. Men det jag behövde var nya leggings och de passade så de är kvar här hemma. När jag sen kom hem igen så tog jag ut sopor innan jag tog fram dammsugaren och dammsög. Passade även på att torka golven och det var det dags för.
Blev lite trött efteråt men känns så skönt att både ha dammsugit och torkat golven. Nu när det är grus inne och ute är det skönt att få bort det mesta.
Denna vecka har jag varit ute nästan varenda dag vilket är bra men idag då är det strålande sol. Känns så skönt. Igår kväll läste jag lite. Håller på med del 2 i de mörka tornen av Stephen King. Jag har de 3 första på svenska och jag vet inte om det är sättet han har skrivit på eller översättningen. Men ibland är jag tvungen att läsa om rader flera gånger för att förstå. Hände samma när jag läste del 1. Funderar om jag ska be biblioteket ta hem del 1 på engelska för att se om det blir någon skillnad.

Det var gårdagen. Idag är det som sagt sol och jag ska försöka plugga lite. På måndag har jag mitt skriftliga prov i företags ekonomi. Jag känner mig rätt lugn då jag har fått veta att man får använda miniräknare. Nu önskar jag att jag hade gjort det när jag läste kursen. Då hade det kanske gått bättre. Men jag trodde det var fusk. Men tror det kommer gå lite bättre den här gången. Just nu känns det som jag gjorde det svårare för mig än vad det hade behövt varit.

Min senaste video som jag la upp för någon dag sedan lite kort men kolla gärna in den ändå vore verkligen uppskattande.
Hoppas ni får en bra fredag!
Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Torsdag en riktig städdag

 1. Visst är det skönt då allt är städat och klart? Man mår så bra efteråt. I dag blir det städdag hos oss, och sen ska sessan vara hos oss över natten. Mys hos mormor och Peter ( min man är inte morfar åt mina barnbarn biologiskt)

  Gillad av 1 person

 2. Jag tänkte igår att jag skulle städa idag men just nu har jag ingen lust. Dagen har bara börjat så jag har ju hela dagen på mig att ta tag i städningen. Vad bra att du får använda miniräknare, det gör det ju mycket enklare.

  Gillad av 1 person

 3. Men vad härligt att ha en riktig fixar dag hemma där man städar och donar 🙂 synd att du fick skika tillbaka Jensen hoppas du får en otroligt bra dag i dag ❤

  Gilla

 4. Gud ja hade inte pallat att läsa böcker på engelska haha! Jag testade på en engelska lektion ja fick ont i huvudet 🤣🤣 fick bara G på översättningen för det var såååå tråkig uppgift annars fick jag VG i engelska hahah!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s