Helg och serier & youtube

Hej!
Hur mår ni?
Nu är det helg och igår var det fredag och fredagen var lugn och jag var ute i solen och var och handlade, var dags att fylla på frysen och skafferiet lite. Sedan kollade jag på netflix på kvällen. Kände att jag ville ha en sån kväll. Kollade klart på en animerad serie som jag har kollat på tillochfrån ett tag. Det är dock ingen barnanimerad serie utan mer för vuxna. Serien heter Tokyo Ghoul. Och är japansk.

Idag är det lördag och den har även varit lugn idag har jag fokuserat på att läsa lite, de senaste dagarna har jag inte läst så mycket, dels så har inte lusten funnits eller ork. Men idag kände jag att jag ville ha en dag där jag tar mig tiden till att läsa. Var till biblioteket tidigare i veckan och lånade en bok som jag nu har börjat med. 2 delen i korpringarna av Siri Petersen.

Röta är 2 delen i korpringarna serien av Siri Petersen

Så idag hr det blivit en del läst och det är jag glad för, för mig är läsning något jag mår bra av och njuter av så är glad att jag har prioriterat det. Och ikväll ska jag läsa lite till men även fortsätta kolla på en ny serie som jag började på igår lite innan jag la mig. https://livetmedsandraj.se/ sa i någon kommentar att hon och hennes sambo kollade på en dokumentär som hette ”son of Sam” och jag som älskar crime dokumentärer har nu börjat se på den. Såg ca 30 min igår och tänker se klart 1 avsnittet ikväll. Sedan har jag tänkt se ”the night stalker” också. Båda dokumentärerna och animerade serien finns på netflix. Så nu vet ni vad jag har gjort idag och igår. Vad har ni gjort?
Innan jag avrundar tänker jag såklart dela med mig av min senaste video som jag la upp på youtube igår. Ni får jättegärna kolla på den och dela vidare.

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Helg och serier & youtube

  1. Det är verkligen rogivande att läsa böcker och att kunna smyga in i en annan värld. Viktigt att göra det man mår bra av ❤

    Gillad av 2 personer

  2. jag hade ocp serie kväll igår man orkar inte ibland göra mkt och viktigt med vila. många som var ute o solade igår. härligt med promenad

    Gillad av 2 personer

  3. Fint att finna tid att sätta sig och läsa en bra bok. Det saknar jag faktiskt nu med både plugg och barn, hoppas att orken finns mer när jag inte är upptagen med plugg 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s