Lite filmtips!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och idag har det varit en lugn dag, idag har jag kollat på film och det är mer studierelaterat. I onsdagskväll läste jag ut pjäsen Macbeth av shakespears och man skulle även se en film eller teater av honom. Som jag sedan ska argumentera om i mitt kommande uppdrag. Så idag har jag sett filmen Macbeth. Och den senaste tiden har jag sett lite filmer som jag nu tänkte tipsa om. Vi börjar.

  1. Kung Fu panda
  2. Kung Fu panda 2
  3. Kung Fu panda. Jag tänker att jag lägger alla trailers till filmerna här under👇
Första filmen
Andra filmen
Tredje filmen

Så förra veckan kollade jag och sambon på dessa. 1 film i 3 dagar och vill ni veta något innan förra veckan så hade jag aldrig sett dessa filmer. Visst jag har ju hört talas om dem men aldrig tänkt se dem. Men nu har jag sett alla filmer och alla är sevärda. Ingen är direkt tråkig eller dålig. Om jag ska välja någon som inte håller så är det väl tredje filmen. Men den ÄR fortfarande sevärd. Men 1-2 är väl mina favoriter. Men jag tycker fortfarande att film 3 är sevärd.
För att beskriva filmerna lite. Det handlar om en panda som i första filmen reda freden i dalen när en skurk hotar den, han är lat men nu måste han uppfylla sitt öde och bli en mäktig Kung Fu Panda. Det är första filmen, sedan är det ungefär samma handling i 2-3 men i 2:an börjar han fundera mycket på vart han kommer ifrån och varför han inte är så lik sin pappa. I varje film är det en skurk han måste slås mot. Jag tyckte filmerna var så mysiga.
Jag kan verkligen varmt rekommendera dem. Alla 3 filmerna finns på netflix och jag tycker filmerna både passar till barn som vuxna. Man mådde så bra när man såg dessa.

Har ni sett några filmer nyligen?
Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Lite filmtips!

  1. Tackar för filmtipsen! Jag har inte sett någon av filmerna du tipsar om, men jag har hört talas om dem – iallafall den första av de tre. Jag har inte sett på film på ett tag även om jag tycker det är mysigt😊

    Gillad av 1 person

  2. Jag själv har bara sett första filmen men kanske ska ta och kolla igenom all kung fu panda. De borde finnas på disney plus. Hoppas du får en bra helg.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s