Vad har hänt sen sist

Hej!
Hur mår ni?
Nu var det ju några dagar sedan jag var här inne, har det hänt något? nja i lördags var jag på kalas hos min kusin. På söndagen sen så var jag bara hemma och tog det lugnt. Men jag hade jättetrevligt. I tisdags var jag och farmor in till Västerås shoppingcenter (Erikslund) Jag handlade lite kläder. Vi hade det trevligt och igår var jag också in till Västerås men då till vårdcentralen. Och förutom det så har jag pluggat och jag har nu inte så mycket kvar så kan nästan börja med uppdraget.
Bloggen har kommit lite på sidan av då jag ibland inte haft något att blogga om eller ork. Då det är mycket plugg som tar energi. Men pluggade en del igår och fått det mesta gjort så känner nu äntligen att det finns lite tid över till bloggen.

Här är en bild från i lördags. Vi hade som sagt väldigt trevligt och ja, jag mer eller mindre däckade helt när jag kom hem. Men jag hade trevligt även om mitt sociala batteri tog slut. Jag somnade nöjd och glad. Och ovaggad😂 På bilden så är det farmor & farfars hund.
Idag är det torsdag och det blir väl plugg idag med men annars en lugn dag. Sambon har också varit iväg men kom hem idag så ska bara vara med honom. Och njuta av en helt ledig dag utan planer. Jag tycker om att ha saker och göra men det är något speciellt med lugna dagar efter några produktiva dagar. Jag älskar dem😍Då jag bara kan ta det lugnt och gå hemma.
Hoppas ni har haft en bra vecka?
Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Vad har hänt sen sist

 1. Trevligt att gå på kalas. Träffa lite släckt. Sånt både ger & tar energi. Om kalaset känns trevligt vill säga 😊.
  Jag gillar med att ha en slö dag. efter några produktiva dagar. Bara är. Inga måsten.

  skönt att du ligger i fas med pluggandet. Kul att shoppa lite kläder. Jag var på Erikslund shoppingcenter idag. Bytte ett linne & köpte produkter till kroppen 😊.

  Fin hund 🙂.

  Vem är din sambo??????

  Gillad av 1 person

 2. Jag är också sån att jag kan behöva en lugnare dag när jag varit produktiv. Det är då jag samlar kraft att orka producera igen. Jag har inte läst eller kommenterat bloggar på ett bra tag, därför har jag missat en del. Håller du på att avsluta studierna eller vad händer på den fronten? Kommer du ha sommarlov?

  Väldigt söt hund, btw. 😄

  Gillad av 1 person

  • Jag vet inte om du är introvert men jag är socialt introvert vilket gör att mitt sociala batteri tar slut. Men det är trevligt att vara lite social
   Sedan 28 juni har jag börjat kursen svenska 2 hade en veckas ledighet innan nästa kurs började

   Gilla

 3. När det är mycket prioriterar inte jag heller att blogga. Mysigt att umgås med din farmor och shoppa lite. Skönt att du får en hel del gjort med dina studier. Älskar att ha dagar då jag gör ingenting.

  Gillad av 1 person

 4. En helt ledig dag utan planer är riktigt skönt. Mysigt med kalas flr kusinen och hundmys. Hoppas ni får en mysig dag du och sambon.

  Gillad av 1 person

 5. Ibland blir det att man får prioritera andra saker än bloggen. Förstår att ditt batteri tog slut sånt kan hända mig också men det är skönt att somna bra efter ha gjort saker. Då sover man som bäst också i alla fall enligt mig. Kul att det går framåt med pluggandet.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s