Istället för ett vardagsinlägg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, denna dagen har det inte hänt mycket idag har jag suttit och redigerat en video och laddat upp en video på youtube. Och nu ikväll har vi tvättstugan så just idag har det inte hänt jättemycket och därför tänkte jag att jag gör lite reklam för mina två senaste videor som jag har lagt upp. Den jag la upp idag tar vi i ett annat inlägg😉

I den här tipsar jag om några böcker som jag har läst och tycker att dessa böcker är värda att prata lite mer om. Kolla in denna om du vill ha lite boktips.

Jag har även hunnit lägga upp en ny vlogg för ett tag sen. Där jag bla lagar mat och läser en omtalad bok. Vet att mina vloggar brukar uppskattas och att ni är många som gillar dem och det gör mig jätteglad.
Vet att det finns dem som inte är så insatta i youtube men jag vill göra ”reklam” för mina videor. För även om jag gör det för att det är kul vill jag ju att folk ska se och så vill jag veta om ni gillar det. För ja youtube är roligt och jag gör det för att det är kul men jag vill ändå få någon form av respons på det jag gör. Och syns man inte hörs man inte. Så reklam är viktigt.
Jag vill inte fylla min blogg med bara reklam om min youtube kanal men jag vill även ibland prata om den så att fler hittar till kanalen. För youtube är något jag ändå tycker är kul att hålla på med. Så för vissa kanske det inte är ett jätteroligt inlägg men nu vill jag göra lite ”reklam” för mina videor. Och annars idag har det inte hänt mycket som sagt. Har fläkten på för idag är det väldigt varmt. Även druckit en del vatten idag. Och jag vill blogga så för att blogga om något mer intressantare än min lugna dag, får det bli reklam för kanalen😉

Kram/Amanda

3 reaktioner på ”Istället för ett vardagsinlägg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s