En produktiv måndag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit en bra måndag och en väldigt produktiv måndag. Började med att plugga lite, var tvungen komplettera lite i mitt uppdrag som jag skickade in i lördags. En uppgift blev inte helt korrekt när jag skickade in den så var tvungen att ändra lite. När det var gjort så dammsög jag. Har skjutit på det ett tag så var skönt att få det gjort. Dock hjälptes vi åt med dammsugningen jag och sambon. Innan jag lagade mat ikväll var jag iväg och tränade. Tränar inte så länge nu under sommaren. Blir ca 30 min. Man får tänka att det tar en del nu i värmen. Men 30 min är bra det med.
Till middag lagade jag baconsås med majs, frysta grönsaker och svamp i. Och till det lite ris och rivna morötter på sidan.

Igår söndag tog jag det mest lugnt var och handlade men det var typ det ända produktiva jag gjorde igår men var skönt med en sån dag. Bestämde redan på lördagen när jag var klar med uppdraget att jag skulle ha en lugn söndag utan plugg. Samt så köpte jag med mig jordgubbar hem som jag åt en hel del av på kvällen sen. Fick med mig riktigt fina jordgubbar hem. 😍 Jag passar på nu att äta mycket jordgubbar nu innan sommaren tar slut. Det är ju trots allt så gott. Ja jag har även ätit lite jordgubbar idag.

Kolla vilka fina jordgubbar jag hittade. Ikväll blir det bara att ta det lugnt. Är ganska trött nu men det känns även skönt med en produktiv dag. Man behöver det ibland. Imorgon ska vi tvätta mellan 17-21. Så nu blir det lite vila. Får se om det blir läsning eller en ny serie, då jag har kollat klart på en serie på netflix. Eller om det blir criminal minds på disney +. Något blir det iaf.
Hoppas ni har en bra start på veckan och en bra kväll.

Kram/Amanda

5 reaktioner på ”En produktiv måndag

  1. Det är skönt att få undan lite måsten men annars inte göra så mycket. Det behövs ibland. Hoppas att du blir godkänd på uppgiten nu efter kompletteringen. Så fina jordgubbar du fick tag på. Jag är inte så sugen på jordgubbar längre. Konstigt eftersom jag egentligen älskar jordgubbar.

    Gillad av 1 person

  2. Härligt att känna dig produktiv efter att ha haft en lugn söndag. Tycker du är duktig som tar fig till träningen i denna värme. Faktum är att all träning är bättre än ingen träning. Så 30 min är ju jättebra. Den där maten såg riktigt god ut.

    Gilla

  3. Visst är det skönt när man kan hjälpas åt med städningen, städning som kan vara så jobbigt och tråkigt? En produktiv måndag verkar du sannerligen haft. Vad bra att du varvar produktivitet med vila, det är smart. Vilken film/serie blev det till slut, eller blev det kanske en bok? Jag tycker också jordgubbar är gott. Absolut något av det godaste som finns. I Varberg har vi ikoniska Vareborgs jordgubbar och deras bär är bäst. Håller med Dianas kommentar, all träning är bättre än ingen träning. Strongt av dig att träna i den här värmen.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s