5 Positiva saker i mitt liv

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag tänkte skriva ett inlägg om 5 positiva saker i mitt liv. Blev taggad av fina Diana på https://nouw.com/fibrolivet
Och nej tänker inte ta med mat och såna saker utan mer andra saker. Så nu ska jag försöka komma på något annat en att jag är tacksam över mat på bordet. Jag gillar dessa inlägg men tycker det är så svårt.

Böcker- Kanske inte var så chockerande direkt men jag har under de senaste åren insett hur bra jag mår över att ha böcker omkring mig och att läsa. Visst vissa dagar läser jag inte men jag märker att jag mår bra av att prioritera läsning.
Alla er fina läsare– som man har byggt en typ av relation med att ni har hängt med trots mina byten till bloggportaler eller inte. Jag är verkligen tacksam och glad att ni läser min blogg. Finns flera av er som jag en dag hoppas på att träffa. ❤
Träning– Jag är både glad och stolt över mig själv att jag i år tog tag i träningen. Sedan jag har varit liten har mina sjukgymnaster sagt att träning är både viktigt och bra för mig. Och ja de har verkligen rätt. För att sitta i en rullstol varje dag gör ju kroppen stel och då blir det bättre av att röra på sig har jag nu märkt.
Studier- Jag är väldigt glad att jag tog steget till att plugga upp mina betyg och även om jag vissa dagar kan känna att nej, nu börjar jag tappa lusten till att plugga så är jag ändå så glad. Alla dagar är ju olika men det känns som jag har fått tillbaka åren lite som jag tappade.
Bokcirkeln– Tänker på min och Maricas bokcirkel som vi snart har haft ett år. Jag är så glad att hon frågade mig om jag ville starta en bokcirkel med henne. Att hon frågade just mig. Det gör mig så glad och jag har även fått läsa böcker jag annars kanske inte hade. Så jag är så glad över den och att ha henne i mitt liv.


Jag vet nu att jag inte tog med sambon och släkten visst är jag glad att han finns men ville ta med 5 saker som man kanske inte tänker så ofta på att vara tacksam över. Tack Diana för taggen.

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”5 Positiva saker i mitt liv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s