Vad har jag sett nyligen

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, tänkte dela med mig av lite filmer/serier som jag har sett på nyligen. Vad passar liksom inte bättre nu när hösten och vintern är på väg? Och så får ni lite tips. Så nu börjar vi: Först ut

Squid game: Jag och sambon har nu kollat klart på första säsongen av squid game och vi båda tyckte väldigt mycket om den och vi båda hoppas på en säsong 2.

Det handlar om panka människor som får chansen att vara med i ett spel där den som vinner sedan får en riktigt bra belöning. Spelet de ska spela eller spelen sätter dock ett högt pris. Som sagt både jag och sambon tyckte om serien och vi hoppas på en säsong 2. En av de bästa serierna som finns på netflix. Men jag förstår varför åldersgränsen finns på serien. Trailer👇

Jag hoppas det kommer en säsong 2 och det gör även sambon

Nästa serie

Jag har kollat på miniserien hackad som finns på SVT play. Har hört talas om den då jag följer Therese Lindgren och var med då jag följer henne på instagram och hon tipsade om den. Så en kväll, visste jag inte vad jag skulle se men ville se något så då blev det miniserien hackad. Det handlar om några riktigt bra hackare som får göra några experiment för och se hur lätt det är att bli hackad. Det är både privatpersoner, företag som är med i programmet. Jag tycker det var väldigt intressant och jag kan väl bli bättre men jag har även blivit duktigare på att vara försiktig. Men ja det var lärorikt och intressant tyckte jag. Tycker det är en serie alla borde se.
Nästa serie

Eftersom det är Halloween när jag skriver inlägget så har jag såklart hunnit kollat på en skräckserie. För ett tag sedan fick jag se att säsong 3 hade kommit ut på netflix av Hemsökt: Övernaturliga upplevelser. Så jag har nu kollat klart på denna säsong och jag hoppas på en till. Riktigt bra och man (jag) får rysningar längs ryggraden. Det är människor som berättar om när de har varit med om övernaturliga händelser. Så serien är baserad på riktiga händelser. 3 säsonger finns på netflix.

Slänger in ett extra tips och det är en film.

Ikväll (när jag skriver klart inlägget) så har jag äntligen sett Fear street part 2. Såg första filmen för ett tag sedan och ikväll såg jag andra filmen och den var riktigt bra. Första filmen var bra men andra filmen tyckte jag var snäppet bättre. Det är klassisk skräck. När jag kollade på denna så tänkte jag mycket på fredag den 13 och nightmare on Elm street.
Handling: En förbannelse vilar över Shadyside och under ett sommarlov verkar det som att förbannelsen vaknar till liv igen och barnen måste överleva och det är en kamp, när en mördare går lös. Filmen är från 2021 och finns på netflix. Trailer👇

Vill ni se vad jag tyckte om första filmen läs inlägget ”Ändrade planer & filmer”
Det var alla filmer och serier jag har sett nyligen, det har blivit lite serier nu när hjärnan är lite trött efter allt studerande. Och nu när det har varit Halloween så har det blivit lite skräck😍 Men vad kollar ni helst på?

Kram/Amanda

19 reaktioner på ”Vad har jag sett nyligen

 1. Tack för dina film & serie tips. Inte riktigt mina typer av filmer. Men tur att vi är olika i film smak 🙂. Skönt att se film när man vill bara ta det lugnt 😊. Jag tycker det är jätteskönt. Men vissa filmer kan va krävande för hjärnan. Så beroende på hur pigg hjärnan är vilken film det blir.

  Jag ser helst på action, äventyr, sanna berättelser, lite drama.

  Ha en bra start på veckan! 🍁

  Gillad av 2 personer

 2. Har funderat på att se Squid game bara för att se vad det är för något. Men vi får se, känns inte riktigt som min serietyp. Skräckfilmerna passar jag, då kommer jag inte kunna sova, är så lättskrämd.

  Gillad av 2 personer

 3. Bra tips du kommer med. Har själv inte sett Squid games. Har inte netflix just nu så kan inte se de serierna. Ska kolla upp miniserien på svtplay.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s