Min helg…

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och jag tänkte skriva ett vardagsinlägg nu då det var några dagar sedan och berättat vad jag har gjort i helgen.
Vi börjar på fredagen, dagen började lugnt och pluggade lite men på kvällen eller sen eftermiddag åkte jag och sambon in till Västerås och shoppade lite, vi började på lager 157 där jag hittade en varm och skön tröja som passar väldigt bra nu när det är kallt ute. Vi båda köpte underkläder och strumpor. Kanske inte låter så kul men det behövs ju. Rensade ut mina strumpor vid den här tiden förra året och insett med tiden att jag kanske rensade ut för många. Vi åkte sen till Elgiganten och köpte ett värme element. Det är nog det bästa köpet för i år. Äntligen slipper man frysa.

Bästa köpet för i år 😍

Men innan vi åkte hem så köpte vi med oss Max hem och ÄNTLIGEN har jag fått testa cheese fries och de var så goda😍Blev även en hamburgare och det blev Umami bacon burgare. Också riktigt god. Om ni undrar vad sambon tog så tog han samma som mig.
Resten av helgen har bara varit lugn och vi har bara tagit det lugnt, idag åkte sambon iväg och jobbade och nu ikväll blir det inte så händelserikt. Men jag är helt klart nöjd med helgen och nu är jag redo för att köra slutspurten på kursen av svenska 3. Min examination har jag 16 november.
Avrundar med att berätta att jag har svarat på era kommentarer på ”effektiva dagar” och ”inskickat länkregn” Tack för era kommentarer det gör mig så glad 😃❤

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Min helg…

 1. Strumpor tycker jag är förbrukningsvara, tycker alltid att jag hittar par med hål i så behöver fylla på ofta. Vad bra med ett värmelement. Det är kallt nu så skönt med ett element så du slipper frysa.Maxhamburgare är så goda. Jag har inte testat den där umami, brukar köra på lowcarbburgaren. 🙂

  Gillad av 1 person

 2. Låter som en lugn & trevlig helg 🙂.
  Jaa strumpor behöver jag med ha! Har typ bara ankel strumpor. Men bästa strumporna jag vet är newbody. Så helst vill jag ha dem. Men dem är inte lätta att få tag på.

  Ibland får man gotta till sig med mc’donals.

  Du skulle berätta om helgen. Men blev mest om fredagen 🤔😊

  Då är det inte långt kvar av pluggandet. Kul & skönt 😊

  Ha en bra dag! ❄️🍁

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s