Äntligen helg!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är fredag och jag har fått en hel del gjort. Mellan 12-13 satt jag i zoom med läraren då vi fick handledning och efter det gjorde jag mig redo för gymmet. När jag kom dit körde jag 10 min på roddmaskin, benpress, situps och slutligen hantlar. Var skönt att få röra på sig. Jag som sitter ner hela dagarna behöver verkligen denna tid. Kroppen mår bra.

Efter gymmet gick jag och handlade. Fick med mig allt förutom mjölken såklart. Det viktigaste glömde man. Nu sitter jag i soffan igen, det sista jag gjorde var att ta ut soporna och nu tänkte jag vila lite innan jag tar en dusch och sedan äter middag.
Men det känns skönt att få mycket gjort och få vara produktiv. Nu är jag lite trött men jag kan ändå klappa mig själv på axeln då jag har fått en del gjort som jag kan bocka av. Jag är så glad att jag kom iväg och tränade kände verkligen att kroppen behövde det. Då min kropp känns mer rörlig efteråt. Nu resten av dagen och kvällen så blir det lugnt. Blir antingen lite läsning eller netflix ikväll efter dusch och mat. Om jag inte somnar i soffan.
Önskar er en trevlig helg och att ni får en bra fredag!
Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Äntligen helg!

  1. Härligt med ett pass på gymmet! Det behövs verkligen att röra på sig. Gillar verkligen rodd, skulle gärna ha en roddmaskin hemma. Gymmet i sig lockar inte mig eftersom jag tränar bra styrka hemma. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s