Alla Uppdrag inlämnade

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, igår kväll skickade jag in mitt sista uppdrag i kursen och imorgon är min examination kl 17.00. Det känns så skönt att äntligen har gjort det och det har varit mycket slit och ganska stressigt men jag är så glad att jag kämpade. Trots att det fanns stunder jag ville ge upp. Jag är så stolt. Annars igår var det ju farsdag och jag var hem till min pappa och firade honom lite. Blev inget stort utan en vanlig enkel fika. Med syskon och fru också. Det var trevligt. Annars har inte helgen bjudit på så mycket lite pluggande såklart då uppdraget skulle in igår, men annars rätt lugn och innehållit en del läsning.
Idag ska jag försöka ta mig iväg till gymmet på eftermiddagen har jag tänkt. Har även nyligen ätit frukost blev en macka och en skål med yoghurt och kaffe såklart. Kaffet är viktigt😉Ni vet så man vaknar.
Imorgon är det dags för min examination och sedan tänker jag ta två veckor ledigt innan jag kör igång med Engelska 1(gymnasienivå)
Hur har eran helg varit?
Tänker dela med mig av mina senaste videor på youtube utifall ni har missat dem. Så länkar de även här👇

Min senaste video är en vlogg

Den andra är en booktag där jag stavar mitt namn i böcker- Vill ni veta hur? Kolla in videon. Vet att alla kanske inte är inne på youtube men jag vill dela videorna här med då jag vet att det är en större chans att nå ut till mer folk.
Innan jag avrundar delar jag även med mig av veckans länkregn då jag var med i den. Här kommer det några bloggar jag tycker ni ska kolla in:
Hanna skriver om- https://hannafialotta.blogg.se/2021/november/pa-basta-sandningstid-3.html?fbclid=IwAR1RcLabC5zAINzht-uCPDdOXh7awNVt6KRegcK6RMq6ncP2LMMHiQQF77M
Madeleine skriver om- https://www.saramadeleine.se/2021/11/11/muminmugg-snusmumriken-2002-2015/?fbclid=IwAR0xJswCxlUPg8u_ECnRwvtKJwIiG3DzC-Q3jBV38sf1j9txLtH07TcBGY4

Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Alla Uppdrag inlämnade

  1. Du har kämpat på bra 👏🏻😊. Du förtjänar lite vila efter detta.

    Trevligt att fira pappa med syskonen.

    Min helg har varit bra 😊

    Gilla

  2. Du kommer klara engelskan galant skall du se. Två veckor blir perfekt vila innan det är dags att studera igen. Funderar på att läsa engelska med snart. Var ett tag sedan! Anmält mig till affär och ledarskap så skall bli spännande att se om man kom in.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s