Blev Inte Som Planerat

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, haft en ganska lugn vecka. I onsdags var jag på massage vilket var välbehövligt om man säger så. Var riktigt stel och hade ont så det var väl värt pengarna. Igår torsdag så satt jag och pluggade i några timmar. Ja som rubriken säger så blev det inte som planerat, jag behöver jobba mer på min uppsats innan den blir godkänd. Så nu har jag förlängt kursen två veckor. Men känner mig betydligt mindre stressad. Och tror att jag kommer fixa detta men är jag stressad ja då känns det lite övermäktigt.
Annars då i tisdags när jag skulle ha haft min examination så åt vi sushi till lunch och det är verkligen SÅ GOTT😍

SÅ HIMLA GOTT😍

Så det blev inte som planerat med kursen och även om jag då i tisdags kände mig misslyckad så är jag ändå glad att jag får chansen att jobba vidare med uppsatsen. För jag har fått godkänt på allt annat i kursen så skulle kännas lite surt om jag inte lyckades med uppsatsen.
Idag tänkte jag gå och träna och sedan har vi tvättid idag mellan 17-21. Sedan blir det kanske också lite läsning, påbörjade en ny bok igår ”The girl in red” av Christina Henry. Ja just nu har jag kommit in i en period när jag vill läsa på engelska. Så kommer fortsätta med den ikväll.
Hoppas ni får en bra fredag och en bra helg

Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Blev Inte Som Planerat

 1. Här mår man bra. Sushi har jag smakat men kommit fram till att det inte är något för mig. Otur att du behövde komplettera men känner att du fixar detta.

  Gilla

 2. Så skönt med massage 💆‍♀️ 😊. Var går du?

  Jag förstår din känsla att inte bli klar i tid. Så mycket som man har krigat. Å det är svårt att se. Att det är som det är.
  Så skönt att du ändå fick 2 veckor till. Nu har ju bara en kurs att fokusera på. Det kommer du att greja 👊🙌🏼🤗.

  Bra träning på engelska när du läser på engelska 👍.

  Ha det så bra! 🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s