Tisdagstrion: Bäst Hittills

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och nu är tisdagstrion tillbaka. Vilka böcker var bäst. Well jag har inte läst så mycket nu under de senaste veckorna. Men de böcker jag har läst, har varit så bra.😍 Så här kommer de. Och kolla gärna in HÄR för alla utmaningar.

Först ut så har vi andra delen i platserna av John Ajvide Lindqvist. Jag tyckte första boken var lite småseg men denna var riktigt spännande. Och intressant då man får följa författaren själv.

Näst på tur så har vi en skräckroman av Kristina Ohlsson. Jag vet att hon har skrivit fler böcker men jag hoppas verkligen hon skriver fler skräckromaner då denna var riktigt bra.

Sist ut så är det faktiskt den senaste boken jag läste ut. Detta är bok 11 i Robert Hunter serien av Chris Carter och jag verkligen älskar denna. Robert Hunter får ett nytt fall att lösa.
Kan säga att alla dessa böcker har jag lyssnat på. Vet inte varför jag har tappat den fysiska läsningen. Om det kan vara värmen som gör att jag inte orkar. Oavsett. Riktigt bra böcker

Kram/Amanda

40 reaktioner på ”Tisdagstrion: Bäst Hittills

 1. Jag gillade verkligen vissa av Ajvide Lindqvists böcker men den här nya serien om platser är lite för mycket för mig! Eller är del 2 och 3 mindre vidriga än den om campingen?

  Gillad av 1 person

 2. Rörelsen gillade jag också! Är väldigt förtjust i Ajvide Lindqvists böcker. Har läst Sjuka själar också och tyckte det var extra kul att den utspelar sig i min (och Kristina Ohlssons) hemstad.

  Gillad av 1 person

 3. Många gånger har jag tänkt läsa något av Kristina Ohlsson. Vi har ju samma namn bara med den lilla skillnaden att jag stavar Olsson utan h. Kanske kan det bli av framöver. Kanske väljer jag denna?

  Gillad av 1 person

 4. Tack för dina boktips 🙂. Kan ju va att värmen har gjort att du har valt att lyssna istället för att läsa. Kul att du har läst böcker som du tycker är bra.

  Ha en fin dag! Ta hand om dig & va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s