5 Saker Du Inte Visste Om Mig #2

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag har nyligen ätit då jag blev väldigt hungrig så blev en tidig middag. Och detta leder in på inläggets tema. Tänkte skriva ett nytt inlägg om saker ni inte visste om mig eller kanske inte visste. Så nu kör vi.

 1. När jag är hungrig och har varit det ett tag så blir jag lättirriterad och har extremt dåligt tålamod. Så för att hålla mig glad ska man inte låta mig gå hungrig😂 Så därav blev det en tidig middag.
 2. Jag har insett att jag hellre drar på mig kläder än som det är nu att det är så varmt. För fryser man så kan man klä på sig mer. Nu när det är så varmt så ja. Jag älskar värmen men jag drar hellre på mig mer kläder för att jag fryser.
 3. Jag har haft fiskar när jag var liten. Men jag kan säga att jag tappade intresset för dem ganska snabbt 😂
 4. Jag älskar att gå på loppisar och Second Hand. Jag har skrivit om det lite grann men ja jag tycker det är så kul att gå runt och titta och hitta det man letar efter för ett mycket billigare pris.
 5. Jag har och kan vara dålig på att dricka vatten. Innan jag blev sambo så var jag VÄLDIGT dålig på att dricka vatten. Jag har blivit bättre. Men jag föredrar citronvatten eller bubbelvatten då är det enklare att få i mig vatten.

Så det var 5 saker och jag tror det var helt nya 5 saker. Nu ska jag gå och ta mig ett glas vatten och sedan fortsätta med disken. En sak till jag har nu börjat med min och Maricas bok. 😊 Så efter disken ska jag nog fortsätta med den.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Kram/Amanda

20 reaktioner på ”5 Saker Du Inte Visste Om Mig #2

 1. Dricka vatten, varför ska det vara så himla svårt?
  Jag är din motsats till hungrig. Jag blir ytterst sällan hungrig och är fruktansvärt dålig på att äta regelbundet. Som 45årig har jag äntligen lärt mig äta frukost men det är fortfarande inte nödvändigt för mig. Kaffe funkar lika bra som frukost annars. Haha

  Gillad av 1 person

  • Jadu jag undrar också ibland varför det ska vara så svårt att få i sig vatten. Det är liksom enklast när man är törstig. Men man är inte törstig hela tiden 🙂

   Gilla

 2. Kul att få lite mer personlig fakta om dig. Det där med vatten är svårt, jag är också dålig på att få i mig rätt
  Mängd men är i alla fall lättare närmast jobbar upplever jag, men samma här, helst med smak eller bubblor, eller båda delar.

  Gillad av 1 person

 3. Här är det bara bra. Det är lite för varmt för min smak men annars har jag inget att klaga på. Jag själv älskar också second hand och loppis. Jag har också varit dålig på att dricka vatten men har blivit mycket bättre sen jag hittade saften zeroh.

  Gillad av 1 person

 4. Ett tips är att alltid ha en flaska med vatten i kylen, kallt vatten är såå mycket godare tycker jag!
  Jag föredrar värme och sommar före vinter och kyla. Tycker att det är bökigt med en massa kläder och kall vind som ändå tränger in överallt. Nej, då svettas jag hellre 🙂

  Gillad av 1 person

  • Ja där är vi lika jag vill ha riktigt kallt vatten om jag ska dricka vatten. Så ska tänka på det mer att ställa in vatten i kylen oftare. Tack för tips. Förstår hur du tänker, för svettas man kan man duscha av sig svetten sedan 🙂

   Gilla

 5. Det där med maten är jag precis som du. Blir galen om jag inte få i mig regelbundet. Är lite jobbig att umgås med pga av det. Sen äter jag inte alltid så mycket, och det stör folk också. Lite men ofta är min grej.

  Gillad av 1 person

 6. Kul att läsa om saker om dig 😀. Jag försöker att inte vara vrålhungrig. Utan äta mina huvudmål & mellis. Jag är hellre varm än fryser. För det tycker jag är jobbigt.
  Vi är rett bra på att dricka vatten här hemma. Sambon Kent påminner mig. I bilen när vi åker så jag har ofta med mig vatten. Man vet aldrig när man är törstig 😊. Jag har även med mig vatten när jag åker & shoppar.
  Bra att du har börjat med din & Maricas bok.

  Ta hand om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s