Träning Är Bra

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, igår var det fredag och jag var faktiskt till gymmet. Det var väldigt varmt ute och tack och lov för att det fläktade lite. Eftersom det var ganska varmt så körde jag ett kort pass. Blev att gå på löpband, sit-ups och hantlar innan jag gick hem. Så trots värmen är jag glad att jag tog mig dit och tränade hela kroppen. Jag märker att jag mår mycket bättre psykiskt med träning och att få röra på mig. Detta gäller ju såklart alla.
På kvällen sen så tog jag det lugnt och det blev en tidig kväll. Vilket var skönt och jag vaknade utvilad och har energi. Händer inte ofta som jag vaknar utvilad. Så härligt faktiskt. Idag är det lördag och det är lika varmt idag. Verkar som vi får sommar ett litet tag till vilket är härligt. Då jag inte alls gillar kyla, jag fryser så himla lätt.

Jag sa ju att jag skulle försöka börja läsa min och Maricas bok för augusti. Well jag har inte börjat alls. Faktum är att jag har inte läst något på några dagar nu. Har inte haft ro i kroppen eller så har jag varit för trött. Så jag har bara lyssnat på min ljudbok. Men nu när jag känner mig utvilad så ska jag faktiskt sätta mig och påbörja vår bok. Känns som min träning hjälpte och känner mig inte alls lika orolig i kroppen som jag har gjort de senaste dagarna. När jag känner mig väldigt orolig så har jag svårt att koncentrera mig och hitta ro till läsning även om jag vet att jag mår bra av det. Så därav har jag inte läst något. Men förhoppningsvis så blir det lite läst idag.
Men träning hjälper mig att få loss en hel del oro samt ångest så därav vet jag att jag minst måste träna 1 gång i veckan. Hoppas er helg har börjat bra! Min helg har börjat bra, utvilad och mindre oro i kroppen, Tack vare träning. 😊

Stämmer mycket väl! Min ångest får utlopp samtidigt som jag fokuserar på träningen istället för min oro. Och ja träning är bra för vår mentala hälsa! Så med detta sagt säger jag trevlig helg!

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Träning Är Bra

 1. Jag mår bra. Har idag varit till frisör. Träning är bra för både kropp och huvudet. För mig kan en promenad vara något jag behöver när jag har ångest.

  Gillad av 1 person

 2. Jag har inte heller ro till att sitta och läsa en bok när ångest och stress stör i kroppen ♥️ jag lyssnar oftast på ljudböker jag behöver Med komma i gång med träningen

  Gillad av 1 person

 3. Jag håller med, är så glad att jag hittade träningen för det har hjälpt mig med så himla mycket 🙏🏻 hoppas du finner ro att sätta igång med boken, ska bli intressant att läsa vad du tyckte om den sen när du läst klart ☺️

  Gillad av 1 person

  • Jag fann lite ro till att läsa den och den var bra med många viktiga ämnen. Visst är det så träningen är bra för så mycket. Både att få rensa huvudet men också bli av med energi 🙂

   Gilla

 4. Jag mår bra. Känner att min energi inte är full tankad riktigt. Men så varit ca i en veckas tid nu, så.

  Träning gör mycket. Oro & rastlöshet minskar i kroppen. Hjärnan blir lugn. Kroppen får jobba & så. Värmen tar energi åxå. Skönt att lyssna på bok.
  Vad bra att du vakna med mycket energi 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s