Tisdagstrion

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra men jag har varit och är fortfarande i någon lässvacka men börjar känna att jag börjar komma ur den så vi får hoppas på det
Veckans tisdagstrio är  ”Böcker av författare från tre intill varandra liggande länder.” från Ugglanochboken tyckte först detta lät jättesvårt + att jag är i en lässvacka så har inte läst så mycket. Jag läser en del svenska författare men mycket från usa eller england så. Här kommer min trio

Vi börjar med en som har fått varit med förut: Denna utspelar sig i Stockholm Sverige.

Denna tycker jag verkligen var bra jag har dock inte läst/lyssnat på del 3 än.
Snett bredvid så har vi ju Dannmark och Köpenhamn och där utspelar sig nästa bok.

Detta är 3 delen i serien om Nils Oxen och detta är faktiskt min favorit. Krigsveteranen Niels Oxen har flyttat från Köpenhamn. Nu bor och arbetar han under rumänsk identitet vid en avlägsen fiskodling på Jylland. Dold från omvärlden försöker han hantera sina minnen och trauman medan han lever i ständig beredskap
Författaren är från Dannmark.

Sista boken utspelar sig i England och närmare bestämt London. Som ligger nästan bredvid Dannmark

Detta var min första Peter May bok och jag tyckte den var så bra. Den utspelar sig London. En mordjakt pågår medan hela London är satt i karantän. En mördare går lös och måste stoppas.

Jag tycker att jag ändå har gjort ett värdigt försök och så får vi hoppas på att läslusten nu kommer tillbaka.
Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Tisdagstrion

  1. Lockdown är bra. Intressant att han skrev boken för ett antal år sedan, men den blev refuserad för det ansågs så otroligt att det skulle införas en lockdown. Efter covidpandemin ändrade förlaget sig 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s