Bloggutmaningen

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, jag tänkte att vi tar de sista frågorna för Augusti och Madeleines bloggutmaning. Vill ju hoppa på september.
För Augusti 29 så var frågan: Så högt! och svaret vet jag inte riktigt. Men jag bor på 6 våningen i ett höghus. Och tittar man ut så ser man att det är högt och jag har en fransk balkong. Så när man står där vid räcket så känner jag bara ”så högt” Även om det blir fina bilder på sommaren.
30 Augusti: Hösten står för kräftor. Har du ätit några kräftor ännu? Nej, det var många år sedan jag åt kräftor. Däremot tycker jag det är gott men det är ganska kladdigt och jag gillar inte att bli kladdig så nej.
Sista frågan för Augusti är: 31: Imorgon så… Så är det fredag och trots att jag har haft en lugnare vecka så känns det skönt att det är fredag imorgon.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Vi hoppar på dagens fråga också så är vi ifatt sedan.
1 Sep: Flourtantens dag, berätta om ditt möte med en! Lite klurig fråga, när jag tänker på en flourtant så tänker jag på en tandläkare. Och det var nog över ett år sedan jag var hos en tandläkare eller en tandhygienist.
För att vara med i Madeleines bloggutmaning så hittar ni månadens frågor HÄR
Kram/Amanda

4 reaktioner på ”Bloggutmaningen

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s