Min Vecka…

Hej och godkväll!
Hur mår ni?
Här är det bra, det är fredag och det känns skönt. Tänk att en hel vecka har gått nu igen. Denna vecka har varit lugn och jag tror jag har behövt det. Jag var tisdags ut en stund dels för att lägga på ett brev på posten (brevväxlar) samt hämta ut en novellsamling på biblioteket som jag hade reserverat. Kom dock hem med en bok till då de rensar ut böcker

Jag har kollat på denna boken på biblioteket ett tag så jag tog den på en gång när jag såg att man kunde få den. Jag som redan har böcker… Men men.
Jag har annars tagit det lugnt, haft en del huvudvärk så ja. Varit stressad en lång period och nu när det har löst sig så släpper stressen och då får jag migrän. Så hade tänkt gå och träna idag men det blev inte så idag då jag har haft huvudvärk. Nu på kvällen har jag tagit mig en dusch vilket var skönt. Städat toaletten och handfatt samt diskat lite, medan sambon var och handlade. Så lite har man fått gjort.
Nu ska jag ta det lugnt resten av kvällen och njuta av att det är fredag. Min vecka har bestått av huvudvärk och klartecken. Så nu hoppas jag att nästa vecka blir bättre med mindre huvudvärk. Tror jag ska läsa lite i novellsamlingen nu när jag mår bättre.

Innan jag avrundar så tänkte jag svara på dagens fråga i Madeleines bloggutmaning. Och dagens fråga är: September, första riktiga höstmånaden. Hur känns det? Det känns bra, samtidigt som jag ändå inte riktigt förstår att det är höst. Var ju maj nyss? Men jag längtar tills alla färger på träden börjar komma. 😍 Det är det jag älskar med hösten.

Foto av Pixabay pu00e5 Pexels.com

Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Min Vecka…

 1. Så skönt med en lugn vecka! Och åh så kul att brevväxla ju 😃 Gjorde det en del när jag var barn. Är så fint att både få & skicka brev 🤗 håller tummarna att du slipper huvudvärken❤️

  Gillad av 1 person

 2. Äh man kan inte har för många böcker. Jag väntar nämligen på två böcker som jag nog får på måndag! Jag själv älskar hösten och de mörka kvällarna då det är lättare att somna.

  Gillad av 1 person

 3. Skönt med en lugn vecka. Det är aldrig lagom 🙂. Andligen väldigt lugn eller mycket att göra på en vecka.
  Jobbigt att migrän. Men bra att du vet när den kommer ca. Så du är lite förberedd iaf.

  En bok är bättre än ingen bok 🙂👍. Skönt att få gjort lite städning innan helgen. Så det är fräscht under helgen.

  Håller med. Det var ju nyss maj?! Men att se massa färg på träden är fint på hösten. Tända ljus & batteri lamporna tända. Är det mysiga med hösten.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gillad av 1 person

  • Ja det är skönt att få städningen gjord denna vecja blev städningen nu i helgen. Men skönt att det är rent till nästa vecka. Älskar att tända ljus så det ser jag fram emot 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s