Min Helg

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra och min helg har varit lugn. Jag har läst lite och även lyssnat på podd och påbörjat ny ljudbok. Samt att jag igår lagade middag. Provade ett nytt recept som Elina la ut på sin blogg tidigare som jag bad henne om. Blev riktigt gott. Något jag absolut kommer göra igen.
Eftersom jag inte har gjort mycket mer spännande än så så hoppar vi igång till bloggutmaningen som Madeleine har.

3 September- Det tråkigaste jag upplevt. Ja det är en mycket bra fråga. Men ganska svår att svara på då det är många saker man kan välja mellan. Men minns för några år sedan när jag var mycket på akuten. Och den väntetiden ibland var lång. Och väldigt tråkigt. Annars att stå i en lång kö när man handlar. Det är nog det tråkigaste jag vet. Fort ska det gå och ibland med lång kö så gör det inte det.
Dagens fråga 4 september-Hittekattens dag, berätta om en katt, jag är uppvuxen med katter men det har aldrig varit hemlösa katter vi har tagit hand om.

Foto av Matteo Petralli pu00e5 Pexels.com

Jag är mer en hundmänniska har jag insett men ska jag ha katt igen då vill jag ha en gul katt. Jag tycker de är så otroligt fina😍

Men hur har eran helg varit?

Här är podden jag har lyssnat på i helgen. Nytt avsnitt släpptes idag kl 19

Kram/Amanda

6 reaktioner på ”Min Helg

  1. Jag mår bra och har haft en bra helg. Är också med i Madeleines bloggutmaning. Har själv haft två katter och saknar lite att ha katt. Däremot vet jag att det kostar och kräver ansvar då man har ansvar för ett djur.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s