En Produktiv Måndag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, måndagar för mig brukar oftast vara sega och trötta dagar och sedan på tisdagen så kommer jag igång. Men inte denna måndag. Idag har det varit fart på mig. Jag tog mig ut på några ärenden och sedan på hemvägen gick jag till gymmet. Så glad att jag gick dit, tänkte först strunta i det men tog mig dit. Nu i efterhand är jag glad för min kropp mår bra av att röra på sig. Blev ingen träning förra veckan så nu var det dags. Kändes att kroppen behövde det.
När jag kom hem sedan åt jag lite sen lunch och vilade. Nu har jag precis tagit mig en dusch. Var väldigt skönt kan jag säga. Smörjde även in ansiktet lite denna gång. Resten av kvällen nu blir lugn. Men kommer sova gott inatt. Sover betydligt bättre när jag har rört på mig. Det har helt klart varit en produktiv måndag, vilket känns skönt.

Gammal bild, Men körde hantlar och ben idag

Nu tar vi Madeleines utmaning: Dagens fråga Visa upp ett märke…Hmm om vi tänker simborgar märken som man tog i skolan på simlektionerna så har jag inga såna. Ett märke som jag tror att vi alla känner till är ju Marabou. Marabou Original kommer alltid vara min favorit men en annan är

Jag tycker att marabou havssalt är så gott och jag tycker söt och salt gifter sig så bra ihop. Jag har och haft många favoriter. Men marabou havssalt är en favorit för mig. Och choklad överlag är ju så gott och då köper jag helst marabou😍 Nästan så att jag blir sugen 😂
Detta får helt enkelt avsluta detta inlägg. Får se om det blir någon chokladbit, har nämligen marabou havssalt hemma😉

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”En Produktiv Måndag

 1. Ja, så gott 🤩 Jag är tokig i choklad. Klarar verkligen inte mig utan det. Särskilt under menstruationen. Dock så gillar inte min hy choklad lika mycket. Finnarna ploppar upp som ett brev på posten dagen efter ungefär. 🙈😂

  Gillad av 1 person

  • Jag förstår dig! Jag får inte menstruationen längre men så fort den kom då var det choklad som gällde. Trots att jag inte har lingonveckan längre så får jag finnar ibland… Tror dock det är stressrelaterat.

   Gilla

 2. Jag mår bra och har haft en bra start på veckan. Härligt att du kom iväg till gymmet och tränade. Har aldrig smakat den där marabou då jag gillar marabou oreo bäst. Hoppas du får en bra tisdag!

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s