Veckan & Nya Böcker

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit bra, igår bloggade jag inte för var igång hela dagen nästan och när kvällen kom och jag satt mig i soffan efter en dusch då jag var på gymmet innan så var jag så trött. Orkade inte blogga. Så denna veckan har varit bra. Jag orkade ta mig till gymmet både igår och i måndags. Känns så skönt. Jag har även varit ute en del i veckan handlat, skickat paket (berättar inte var det är i paket då personen kanske läser detta) en försenad present kan vi säga.
Så det har varit mycket friskluft denna vecka och det är bra. Friskluft mår vi alla bra av
Jag har även fått böcker… Mitt bibliotek håller på och rensar och nu har de utförsäljning, jag har försökt hålla mig från att köpa böcker. Men idag fick två böcker följa med då jag var in där, köpte även en till bok för någon vecka sedan som jag länge hade tittat på.

Dockorna köpte jag för någon vecka sedan. När jag såg att de skulle gallra ut den tog jag den på en gång då jag redan hade sett den på biblioteket och tänkt låna den.
Damen under isen och hemligt ansikte köptes idag
Så nu får vi se om de hinner komma fler böcker hem men jag är nöjd, alla böcker är jag intresserad av och tilltalar mig. Får dock se hur jag gör med boken ”dockorna” då det inte är del 1 i en serie….

Vad har jag annars gjort idag? Vi har städat sambon dammsög och jag torkade golven. Var även till Apoteket. Nu har jag svarat på kommentarer och resten av lördagen blir lugn.

Nu kör vi madeleins bloggutmaning- ligger efter där Så här kommer några svar:
6 september- Detta stressar mig! Ja det mesta, jag är väldig orolig av mig och stressar lätt upp mig. Så det finns inget speciellt som stressar mig.
7 september- Jag minns när jag skulle på min årliga hjärtundersökning tidigare i år så trodde jag att min tid var 9 men det var 8 så där stod självaste… jag och bara va… Men det löste sig.
8 september-Något som berör mig… När jag var liten så lyssnade jag på barbados- magnus carlsson. Och det finns en låt som än idag berör mig och som jag fortfarande ser som en favoritlåt. Så är det den här 👇

Och denna låt får även avsluta detta inlägg-

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Veckan & Nya Böcker

  1. Men så fint av dig med presenten, sånt glädjer ju en så mycket 🤗 Låter härligt med friskluft! Blivit lite dåligt med det senaste tiden men är ju så behövligt, skönt att ta promenader i skogen det har jag tänkt göra 😊 Skönt med nystädat också❤️ Ha en fin kväll fina du!

    Gillad av 1 person

  2. Alltid kul att fynda böcker och Katarina Wennstam skriver bra. Själv har jag haft köpstopp på böcker då jag har mängder med olästa. Ändå blir det nån ibland i alla fall.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s