Ligger Efter

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men vet ni. Jag ligger efter en hel del i Madeleines bloggutmaning. Och jag tänkte att det är dags att kanske komma ikapp lite. Så i detta inlägg tänkte jag svara på några av frågorna.

9 September är frågan såhär- När håret reste sig på mig… Hmm det är ganska svårt att svara på då jag inte får håret att resa sig så mycket på mig. Det händer rätt sällan. Ja förutom när jag tar en varm dusch.
10- september- När jag gick till jobbet… Jag har aldrig haft ett jobb men haft praktikplatser. Men det kanske blir ändring på det nu under hösten. Berättar mer i ett annat inlägg.
11 September- Valdagen, ska du titta på valvakan? Nej jag kollade inte, kollade bara någon kort stund. Om jag ska vara ärlig är politik inte så intressant. Och har heller inte så stort förtroende för dem.
12 September- Jag påverkas av… Ja, ganska mycket… Men en sak vet jag med säkerhet att jag påverkas av stress och klarar inte av en längre tid med stress. Det ger mig bara migrän. Sedan tror jag att alla påverkas av stress.
13 September- Jag är för ung för att minnas…När star Trek gick på tv. Men som tur är så finns den serien på Netflix så jag och sambon brukar kolla på den nu. Och vilken bra serie för att vara från 60- talet.

Jag kan verkligen rekommendera serien på netflix.

Så nu ligger jag inte så mycket efter.
Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

12 reaktioner till “Ligger Efter

 1. Är också med i Madeleines bloggutmaning denna månad och tycker det är så roligt. Jag tror jag aldrig har kollat på star Trek och visste inte att den var gjord redan på 1960 talet.

  Gilla

 2. Det finns mycket bra på Netflix, iallafall serier. Är sämre med filmer, synd nog. Har sett många bra serier där så att jag vet inte vilken ände hag ska börja i med rekommendationer på serier 🙂

  Gilla

 3. Skönt att komma ikapp sig då det gällde bloggutmaningen. Ja star trek såg jag som barn, och nu slötittar jag på alla serier efter det. Man ser tydligt hur utvecklingen gått framåt då man tittar på de nya serierna.

  Gilla

 4. Jobbigt när man halkar efter, men många saker kan man ta med ro ändå. Inte hela världen om man missar en dag eller två. Skönt att vara ikapp ändå.

  Gilla

 5. Jag kollade heller inte på valvakan Jag tycker man ska va medveten om va sån händer men jag tycker inte man behöver gå in all in för det. Jag röstar faktist inte i år för jag har inte ork o för om mig själv.

  Gilla

 6. När det är intressant ämne & jag kommer på snabbt vad jag ska svara på Madeleines bloggutmaning. Brukar alltid se vad dagens är. Jag tycker det är mycket kul med såna bloggutmaningar 😃.

  Kul att läsa dina svar. Bättre sent än aldrig 🙂. Skönt att inte ligga så mycket efter.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗 Ha en skön helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: