Ligger Efter

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, men vet ni. Jag ligger efter en hel del i Madeleines bloggutmaning. Och jag tänkte att det är dags att kanske komma ikapp lite. Så i detta inlägg tänkte jag svara på några av frågorna.

9 September är frågan såhär- När håret reste sig på mig… Hmm det är ganska svårt att svara på då jag inte får håret att resa sig så mycket på mig. Det händer rätt sällan. Ja förutom när jag tar en varm dusch.
10- september- När jag gick till jobbet… Jag har aldrig haft ett jobb men haft praktikplatser. Men det kanske blir ändring på det nu under hösten. Berättar mer i ett annat inlägg.
11 September- Valdagen, ska du titta på valvakan? Nej jag kollade inte, kollade bara någon kort stund. Om jag ska vara ärlig är politik inte så intressant. Och har heller inte så stort förtroende för dem.
12 September- Jag påverkas av… Ja, ganska mycket… Men en sak vet jag med säkerhet att jag påverkas av stress och klarar inte av en längre tid med stress. Det ger mig bara migrän. Sedan tror jag att alla påverkas av stress.
13 September- Jag är för ung för att minnas…När star Trek gick på tv. Men som tur är så finns den serien på Netflix så jag och sambon brukar kolla på den nu. Och vilken bra serie för att vara från 60- talet.

Jag kan verkligen rekommendera serien på netflix.

Så nu ligger jag inte så mycket efter.
Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Ligger Efter

  • Tanken är att jag ska få börja arbetsträna så förhoppningsvis får jag snart komma på studiebesök på ett ställe som det är tanken att jag ska vara på. Kolla mitt inlägg från igår. ”bloggutmaning & förändring” heter det 🙂

   Gilla

 1. Är också med i Madeleines bloggutmaning denna månad och tycker det är så roligt. Jag tror jag aldrig har kollat på star Trek och visste inte att den var gjord redan på 1960 talet.

  Gillad av 1 person

 2. Det finns mycket bra på Netflix, iallafall serier. Är sämre med filmer, synd nog. Har sett många bra serier där så att jag vet inte vilken ände hag ska börja i med rekommendationer på serier 🙂

  Gillad av 1 person

 3. Skönt att komma ikapp sig då det gällde bloggutmaningen. Ja star trek såg jag som barn, och nu slötittar jag på alla serier efter det. Man ser tydligt hur utvecklingen gått framåt då man tittar på de nya serierna.

  Gillad av 1 person

  • Kul att du såg star trek som liten, tycker det är en riktigt bra serie för att vara så gammal. Har dock inte sett de nyare än. Får se om det blir av 🙂

   Gilla

  • Jag har inte heller varit så intresserad av Star Trek tidigare men det är verkligen en bra serie med spänning och en hel del humor. Riktigt bra för sin tid 🙂

   Gilla

 4. Jag kollade heller inte på valvakan Jag tycker man ska va medveten om va sån händer men jag tycker inte man behöver gå in all in för det. Jag röstar faktist inte i år för jag har inte ork o för om mig själv.

  Gillad av 1 person

  • Ja jag kan hålla med dig om att man ska vara medveten men som du säger man behöver inte gå all in. Och jag tycker man ska bestämma själv om man ville rösta eller inte. 🙂

   Gilla

 5. När det är intressant ämne & jag kommer på snabbt vad jag ska svara på Madeleines bloggutmaning. Brukar alltid se vad dagens är. Jag tycker det är mycket kul med såna bloggutmaningar 😃.

  Kul att läsa dina svar. Bättre sent än aldrig 🙂. Skönt att inte ligga så mycket efter.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗 Ha en skön helg!

  Gillad av 1 person

  • Ja jag tycker också att det är kul med hennes bloggutmaningar. Man får svara och fundera ibland och så håller man bloggen igång. 🙂 Tack detsamma 🙂

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s