Min Fredag!

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra, igår blev det inget bloggande för mig istället blev det en lugn fredag då jag bara tog det lugnt. På eftermiddagen så tog jag mig ut och handlade då vi behövde fylla på kylen. Det var rätt kallt ute men det regnade iaf inte. På vägen hem sedan så började spricka upp. Hittade en intressant ny läsk som jag köpte med mig hem som jag sedan testade. Trocaderomust.

Jag testade och tyckte den smakade helt okej. Har dock inte riktigt kommit på vad jag tycker den smakade som men helt okej.
På kvällen sen så tog jag det mest lugnt. Jag läste ut en bok och fick verkligen ett läsflow igårkväll. Så jag passade på och läsa så mycket som möjligt, då det har varit längesen som jag var inne i ett läsflow, var verkligen en mysig kväll tycker jag. La tillochmed ifrån mig telefonen på kvällen och lät den vara. Försöker bli bättre på det för det är så skönt när jag väl gör det.

Idag är det lördag och det har inte hänt så mycket. Ska kanske börja med middagen snart och annars har det varit en lugn dag. Blir en lugn helg nu då jag har rätt mycket planerat nästa vecka så bäst att ladda upp batterierna. Ska påbörja min och Maricas bok för september ikväll har jag tänkt. Så både min fredag och idag har varit lugn. Hur började din helg?

Kram/Amanda

9 reaktioner på ”Min Fredag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s