Bloggutmaningen Fortsätter

Hej!
Jag känner att jag har verkligen energi och motivation att hålla igång bloggen så nu tänkte jag att i detta inlägg ta de sista frågorna i Madeleines bloggutmaning.

14 September- Jag är för gammal för att förstå… att melodifestivalen har pågått redan innan jag föddes. Jag kan tänka på det ibland att de började flera år innan jag ens var född. Dock så tittar jag inte på melodifestivalen idag men kan ändå ha svårt att ta in att det började ja flera år innan jag var född och är igång än idag.
15 September- Ett radioprogram. Hmm ja jag lyssnar väldigt sällan på radion idag. Men minns att om jag hade tur så kunde vi dra igång radion och då kunde ibland vara en dokumentär, tyckte det var intressant att lyssna på. Tror det var P3 kanalen.
16 September- Dagarna går och… jag förstår inte riktigt att vi om två veckor är inne i oktober och att detta år snart är slut. Jag tyckte nyss året började.
Och dagens- 17 September Höga klackars dag. Ja jag har aldrig varit intresserad av att ha klackskor på mig. Jag föredrar helt klart sneakers.

Så då var jag äntligen ikapp. Tycker verkligen om hennes utmaning, det blir och gör bloggen mer levande på ett sett. Även om man inte har så mycket pågående i livet. Förutom det vanliga. Men glöm inte att jag även har skrivit ett vardagsinlägg före detta inlägg så skrolla ner och läs även det.

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

9 reaktioner till “Bloggutmaningen Fortsätter

 1. ja, mellon fanns även innan jag föddes och då är jag född 67 🙂 På tal om höga klackar så var jag på ett event med just höga klackar. Så galet roligt fast vi alla var ovana med det. En av de roligaste sakerna jag gjort.

  Gilla

 2. Så roligt att du har motivation att hålla bloggen levande. Ja visst är det härligt med hennes bloggutmaning. Den är perfekt om man ibland har idétorka i vad man ska skriva för inlägg.

  Gilla

 3. Skönt att du nu är i kapp med maddes bloggutmaning.
  Kul att du har motivation att nu skriva blogginlägg 😊.
  Ja, det är otroligt att mello har pågått länge & lever fortfarande.
  Ja! Oktober snart 😱😅 helt otroligt. Men så är det.

  Det blir en liten tusch när man har med en bloggutmaning i sitt inlägg 🙂.

  Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🍁

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: