Madeleines Bloggutmaning

Bloggutmaningar

Hej!
Hur mår ni?
Nu är jag inte ikapp med Madeleines Bloggutmaning igen. Men veckan har varit full så utmaningen har fått vänta men här är mina svar.

18 September-Blott en dag… Det är höstväder sol och blå himmel idag. Vilket är underbart och träden börjar få färg så vackert.
19 September- En släkthistoria… Jag har tyvärr ingen historia som jag kan, men jag tycker det är väldigt intressant att lyssna på människor som har släkthistoria.
20 September- En podd jag lyssnar på… Jag såg att madeleine hade tagit rättegångspodden och den podden lyssnar jag också på. En riktigt bra podd då jag älskar true crime. Men en podd som jag också lyssnar på är fantastiska berättelser. Där två författare pratar om fantastikens värld och svensk fantasy. Hett tips.
21 September- DNA är något som… Jag tycker är jätteintressant. Då jag är väldigt intresserad av true crime så är ju DNA något som finns där. Tycker det är intressant verkligen. Som den True crime nörden jag är så vill jag gärna veta mer.

Är någon utav er med i Madeleines bloggutmaning?
Kram/Amanda

12 reaktioner på ”Madeleines Bloggutmaning

 1. Kul att läsa dina svar på maddes bloggutmaning & du fick till svar på alla. Bra jobbat 👍🙂. Fantastiska berättelser podden har jag nu lagt till i min podd app 🙂. Lät intressant. Mm du gillar crim 😉🤗.
  Jag är med i Maddes bloggutmaning 🙋‍♀️

  Ha en fin helg! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗🍁🍄🌦

  Gillad av 1 person

  1. Ja det är kul att vara med i hennes bloggutmaning, får bloggen att kännas mer levande och är ju bra när man har lite dåligt med fantasi på inlägg 🙂

   Gilla

 2. Härligt att du hunnit ikapp!
  Ja, DNA är intressant. Tänker också på DNA som blodsband/familj, som också för det mesta är något man värdesätter och kan tycka det är så fascinerande att man kan härstamma från samma mamma och pappa, men syskonen kan bli totalt olika osv. 😊

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s