En Bra Start På Helgen

Bloggutmaningar, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här har det varit tyst i några dagar, jag hade dock en bra start på helgen. I fredags var jag hem till min pappa och hans fru, kom dit vid halv 3 och vi fikade och pratade och hade det allmänt trevligt. Vid halv 4 kom min minsta syster hem efter skolan och vid 4 kom min andra. Var så kul att få träffa dem. Hade tänkt träffa dem mycket tidigare. Men det har verkligen varit ett stressigt år så har inte hunnit eller orkat. Så därför var det trevligt nu när det äntligen blev av. När jag kom hem några timmar senare hade sambon börjat med middagen och efter det blev det en lugn kväll.

Deras hund 😍

Resten av helgen blev lugn. Var ganska trött då förra veckan var ganska fullspäckad med saker så det var skönt med en lugn helg. Det har blivit lite läsning. Serier och vila. Nu är det måndag och jag ska snart gå iväg och träna har jag tänkt. Det har regnat men känner att jag behöver röra på kroppen lite, blev ingen träning förra veckan då det var mycket inplanerat.
Så idag trots regn så ska jag ta mig till gymmet. Men tror att regnet har slutat nu så bäst att passa på. Sedan blir det nog att handla lite och lägga brev på posten. Men som rubriken säger min helg och vecka avslutades och började bra. 😍

Madeleins bloggutmaning:
22 September- Trygga räkan… Har ingen aning om vad detta är, har aldrig hört uttrycket.
23 September- Då fuskade jag… Jag brukar inte fuska , däremot brukar jag köpa färdig pizza kit men det kanske inte är fusk?
24- Tre månader till julafton, har du börjar julpynta? Nej, däremot har jag börjat tända ljus

Nu ska jag avrunda här och försöka ta mig till gymmet. Hoppas ni har haft en bra helg och att veckan börjat bra.
Kram/Amanda

25 reaktioner på ”En Bra Start På Helgen

 1. Haha trygga räkan kan det vara Tryggare kan ingen vara, psalmen man sjöng när man var liten. Jag sjöng tryggarekan och fattade aldrig vad det var. Inte förrän jag var mkt äldre och läste psalmen. Alltså jag var nog minst tonåring när jag insåg att det var Tryggare kan ingen vara. hahaha
  Julafton! Jag längtar så! Jag har inte börjat pynta men jag har tomtar i bokhyllan. haha Men det är för att det är prydnadstomtar som jag alltid har haft på jobbet och som jag hittade nu när vi flyttade. Tanken är att de ska få bo på mitt jobb som jag har nu. En gång myndighetstomtar, alltid myndighetstomtar.
  Men jag har faktiskt börjat lyssna på julmusik, smakat julsmaker och börjat så smått att fundera på hur jag ska pynta lägenheten.

  Så härligt att du fick tid med din pappa och syskon! Söt hund också!
  Heja dig som tränar, jag får inte till träningen alls längre. Årskortet på badet tog slut i början av september och hemmaträningen får jag inte alls till. Ska försöka ta tag i det igen, mår ju mkt bättre när jag tränar.
  Kram

  Gillad av 1 person

  1. Jaha är det från den psalmen då förstår jag hur det hänger ihop. Minns att vi sjöng den när jag gick i kyrkan i tonåren. Det är iaf en väldigt fin psalm.
   Jag håller mig en stund till med julpyntet men det är en mysig tid. Visst har den en söt hund 😍

   Gilla

 2. Här mår jag bra. Däremot hällregnade det i morse när jag stod och väntade på bussen. Här har helgen varit bra. Såg bland annat Avatar i 3D som var så magisk att se.

  Gillad av 1 person

 3. Trevligt att träffa dina syskon 🙂. Söt hunden va. Ja, ibland behöver man lugna dagar när det har varit lite mycket.

  Jag träna jag med igår 🙌🏼💪😊. Jag tycker det känns bättre att träna när det regnar. Hoppas att träningen gick bra??

  Helgen va bra & veckan startat bra 😊👍

  Hoppas din vecka starta bra! 🍁🌺🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s