Mat & Matpriser

Tankar, Vardag

Hej!
Hur mår ni?
Här är det bra med mig, jag har precis ätit middag och fixat matlåda till på måndag. Jag vet att det är söndag imorgon men det är skönt att vara ute i god tid. Blev en del så det känns bra. Idag är det lördag och jag tog mig en sovmorgon, det är så skönt och jag sover alltid som bäst när jag inte behöver ställa klockan. Idag har jag bara tagit det lugnt var ut med sopor tidigare idag och slängde. Vad mycket plast vi har… Sedan har jag läst, läser just nu mysteriet på örnklippan av Kristina Ohlsson- egentligen är det en bok för 9-12 men jag tycker hennes böcker som jag har läst hittills varit bra.

Igår var det fredag och jag var på jobbet, jag hade handlat inför helgen redan på torsdagen så behövde inte handla. Försöker vara ekonomisk att bara handa 1-2 gånger i veckan och hittills har det fungerat. Och det känns alltid skönt att ha handlingen gjord redan på torsdagen.

Detta var då dagens middag. Kasslersås med potatis som bara var att värma i ugnen (köpte potatisen på lägre pris) de var nedsatt på 30% de är goda men jag tycker de smakar ungefär som vanliga potatis så inget jag köper i ordinare pris. Men jag har lite sån potatis över som jag kan frysa in och använda senare. Känns bra att kunna planera lite. Vet inte varför jag kom in på ekonomin och hur jag gör med matkostnader. Men jag vill mest dela med mig lite.
Och om ni undrar så har jag och sambon inte gjort slut han är bara inte hemma just nu, men vi är tillsammans. Men oavsett matpriserna går upp och jag vill mest dela med mig hur jag gör för att sänka matpriserna. Köper även på extra pris när det är kort datum.

Nu ska jag försöka avsluta kanske blev det lite rörigt men hoppas ni har en fin helg! Kram Amanda

3 reaktioner på ”Mat & Matpriser

 1. Jag mår bra. Ja man får verkligen tänka efter innan man handlar nu. Jag har den lyxen att jag inte behöver handla någon mat då jag får mat från basen på mitt boende. Hoppas du får en bra söndag!

  Gilla

 2. Hej!
  Mår bra här.
  Det är så skönt att förbereda & vara ute i god tid 😊.
  Tack för dina mat/handlar tips 🙏🏻😊. Det var jättebra att du dela med dig. Alltid intressant tycker jag att få reda på hur andra gör i olika situationer.
  Kul att du & din sambo fortfarande håller ihop 😀.

  Hoppas att du får en bra start på veckan! Ta hand om dig och va rädd om dig❣️🤗

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s