En bra dag

Hej och godkväll!

Hur mår ni?

Får bli ett sent inlägg idag, jag har varit i Västerås idag med och var faktiskt till min nya vårdcentral och fick äntligen utskrivet migränmedicin på recept. Fick 2st som jag skulle testa mig fram och se vilken som fungerar för mig. Blev en fika med min godman då hon följde med mig till läkaren.

När jag kom hem igen vid 15:00 så ringde jag en del samtal som jag har dragit på. Känns väldigt skönt att många samtal äntligen är gjorda. Men har några kvar men mycket är gjort. Efter det så har jag inte gjort så mycket, jag fixade HBO igen så har sett första avsnittet på säsong 2 av Castle Rock och vilken bra säsong det verkar bli.

Jag tog bort HBO för ett tag sedan men har på senaste tiden sett att det börjar mer och mer komma serier som jag tycker är intressant. Bl.a Castle Rock. Den serien streamar där och den är riktigt bra, märks att det är en Stephen king bok den är baserad på. Min absoluta favorit författare är ju också Stephen king. Så blir nog ett avsnitt till innan läggdags. Men annars har jag varit rätt trött och frusen. Det har varit bättre väder men blåst en del. Så har min dag varit nu blir det en lugn kväll. Nyligen ätit för ett tag sedan. Hoppas er dag har varit bra

Kram/Amanda

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s