Tillbaka på WordPress

Hej!

Nu är jag tillbaka här på wordpress igen. Var ett väldigt bra tag sedan sist. Nouw har fungerat men nu är det lika illa som förut. Och jag känner att jag vill kunna blogga när jag vill inte när nouw ska fungera. Jag vill dock säga att jag tycker det är så synd att nouw ska strula för när det fungerar då trivs jag jättebra där. Och det känns rätt.

Men dom senaste dagarna har jag funderat på att byta bloggplats eller rent av börja jobba stenhårt med min youtubekanal så att den växer. Jag tycker det är jättejobbigt med förändringar, men just nu väljer jag att göra denna förändring att gå från nouw. Det gör ont. Jag är rädd att många kommer sluta läsa min blogg och att jag kommer få börja om på nytt. Jag har ju jobbat mig uppåt på nouw och jag är väl rädd att allt hårt arbete kommer vara för ingenting nu. Men trots det så känns det ändå bra att sitta här och jag tror att bara jag får vänja mig så kommer det kännas toppen. Känns som detta byte kan vara värt det. Men just nu tycker jag det är jobbigt och läskigt. Men jag hoppas att ni som brukar läsa min blogg följer med mig? I veckan fick jag veta att min kamera är på väg så när den kommer tänker jag jobba upp min youtubekanal. Längtar så!

Igår kväll blev det iaf lax med tomatsås med vitlök och potatis till middag vilket var väldigt gott kan jag säga.

Men nu ska jag ge denna plats en ärlig chans och verkligen prova. Hoppas ni följer med mig hit? Jag kommer som sagt börja jobba ännu mera med youtube när kameran kommer. Skulle gissa att den kommer nästa vecka då jag fick mail om att den är på väg. Kram/Amanda

13 reaktioner på ”Tillbaka på WordPress

 1. vad roligt att du börjar att jobba mer med youtobe 🙂 själv valde jag att flytta över bloggen till devote så jobbigt när det blir en massa krångel där man bloggar lycka till här nu ❤

  Gillad av 1 person

 2. Ja på riktigt bilder som strular eller inte ens komma in dåligthar varit på blogg.se i tio år kom vi på igår den strular inte så trots allt
  Ha en super härlig kväll kram

  Gilla

 3. Ja trist med nouw….men när det fungerar så är den portalen där jag trivs bäst så jag har bestämt mig för att ge den en chans till… jag ska oavsett fortsätta följa din blogg. dessvärre är jag inte jätteförtjust i vloggar så blir inte så ofta jag tittar in där men av och till blir det allt. (jag sitter oftast framför tv:n tillsammans med maken när jag läser och skriver bloggar så därför fungerar det dåligt att ha i gång youtube samtidigt)

  Gillad av 1 person

 4. Jag tycker alltid det är jättekul när fler börjar med WordPress. Dels ser jag när folk svarar då eftersom jag har systemet som ger mig uppdateringar, sedan kan jag gilla inläggen samt följa bloggen :D. För mig är det liksom extra roligt :). Sen tycker jag det är så mycket lättare att kommentera när folk inte har Nouw deras system känns enligt mig ganska gammalt ;).

  Gillad av 1 person

 5. Jag kommer följa dig såklart oavsett var du bloggar. Förstår att det gör ont att behöva byta av en sån här anledning. Kul att du ska jobba mer med Youtube. Tycker du gör rätt i att vilja utveckla dig mer.

  Gilla

 6. Ja förstår dig faktiskt, så drygt som det är nu, har själv varit inne på samma tankar att byta om det inte löser sig snart liksom är ju inne på dag 5 nu så lång tid tycker jag inte det borde ta att fixa 🙄❤️

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s