Röstning

Hej!

Hoppas er söndagkväll är bra och att ni mår bra?

Jag har inte gjort så mycket. Blivit middag och så har jag druckit kaffe och spelat spel med B via datorn (dataspel) Det är så min kväll har varit. Mysig och lugn. Känns väldigt bra att kunna skriva ett inlägg när jag vill. Utan massa krångel. Hört att nouw fortfarande strular så det känns skönt att jag bytte trots att det känns lite tufft än.

 • Böcker jag vill läsa 2020
 • vlogg
 • Vilka tittar jag på på youtube?

Dessa 3 får ni välja mellan vilken jag ska göra härnäst, Vilken video skulle ni vilja se? Detta gör jag för att veta lite vad ni som tittar gillar att se. Den som får mest den videon gör jag i veckan. Vlogg kommer jag göra så fort kameran kommer.

Detta är då alltså kameran som jag har beställt hem som jag går och väntar på. Längtar verkligen tills den kommer så jag kan börja använda den. Vet att många undrade vad det är för kamera och det är alltså denna. Den har fått bra recensioner och snygg är det och bra kvalitet med filminspelning. Vet att https://www.saramadeleine.se/ frågade vad det var för kamera.

Nu blir det en lugn kväll funderar på att se på ett avsnitt av castle rock och bara ta det allmänt lugnt. Ni får gärna kommentera vilken video ni skulle vilja se i veckan. Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Röstning

 1. Kul med en ny kamera!
  Jag röstar på alternativ 1, böcker du vill läsa under 2020.

  Visst är det störigt när bloggen inte fungerar, allt tekniskt ska bara fungera. Så är det. 😉

  Gilla

 2. Kul med ny kamera, hoppas du blir nöjd med den..Min röst faller på boktipsen även om de andra förslagen var lockande också

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s