Lite jobbig start

Hej!

Hur mår ni?

Jag mår bättre nu, tidigare idag har jag legat med migrän men vid halv 3 gick jag upp trots huvudvärk men det har blivit bättre. Var till Apoteket och hämtade ut migrän medicin och p-spruta så jag har den hemma när det är dags att ta den. Innan jag gick hem så var jag och hämtade ett paket, nämligen så att kameran kom idag. Har dock inte fått igång den än men vet inte om jag måste beställa minnes kort eller batteri. Misstänker att jag har satt batteriet fel och nu får jag inte ut den. Men det kom med något i en plastficka iaf. Kan inte visa det då den sitter i kameran och jag får nu inte ut det.

Jag ska nu resten av kvällen bara ta det lugnt. Har fortfarande lite huvudvärk men det värsta är borta nu, nästa gång jag får migrän så har jag rätt medicin hemma. Nu fick jag ta av den gamla när jag vaknade. Trots migrän idag så har jag fått en del gjort. Hade dock varit skönt att slippa migränen men men. Lite senare så blir det att spela in en video, det kommer såklart bli böcker jag vill läsa 2020. Den har jag redan planerat lite. Så prenumererar du inte på min kanal så gör det.

Nu har denna kamera kommit och trots att jag än inte har fått igång den så är jag så nöjd med köpet. Tänker att jag lär mig kameran när jag mår bättre och inte har/haft migrän. Kram/Amanda

8 reaktioner på ”Lite jobbig start

  1. Vad tråkigt att kameran strular nu när du äntligen har fått den – hoppas att det löser sig eller att du kan åka in till Västerås och få hjälp. Och så trist med migrän, det är verkligen djävulens påfund 🖤

    Gilla

  2. Jobbigt med din migrän. Måste kännas tryggt att ha rätt medicin hemma när det väl kommer. Fungerar det bra med P-spruta?

    Gilla

  3. Vad tråkigt att den strular. Synd jag inte visste du skulle beställa en sådan. Tror min är exakt likadan, aldrig använd och ja den ligger bara här så får sälja den. 😋

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s