En lugn kväll

Hej!

Hoppas ni har det bra jag har inte gjort så mycket ikväll mest tagit det lugnt. Men runt 20:00 kände jag mig pigg så då bestämde jag mig för att spela in en video som nu ligger uppe.

Det blev böcker jag vill läsa 2020 då det var den som flera utav er hade skrivit att ni ville se. Kan erkänna att det är en video som jag har tänkt spela in ett tag. Blev nöjd med den och jag verkligen älskar att prata om böcker. Jag hoppas som sagt att nu när jag inte har någon kurs så ska jag försöka läsa mera. 

Vad för böcker vill jag läsa 2020?

Ni får även jättegärna dela mina videos så fler hittar till min kanal. Efter att jag hade spelat in denna så var jag faktiskt riktigt hungrig så jag bestämde mig för att äta. När jag har haft migrän så orkar jag oftast inte laga mat. Så när jag var ut köpte jag även med mig hem en hot pot som är vegetarisk. Har inte ätit alla men de få jag har ätit har jag verkligen tyckt om. Efter att jag hade ätit färdigt så blev det lite redigering och nu ska jag bara ta det lugnt.

Det blev denna till middag och faktiskt den var riktigt god kan jag säga, stark men inte för stark utan perfekt hetta. Huvudvärken är som sagt borta men jag är trött så nu blir det en lugn kväll. Tänkte se på något avsnitt av en serie och sedan sova. Imorgon ska jag iväg till köping och träffa min psykolog.

Kram/Amanda

5 reaktioner på ”En lugn kväll

 1. Roligt att se när du visar upp böcker du läser på detta sätt 🙂 Älskar att läsa böcker. Har en hel hög här hemma som jag ska läsa!

  Gilla

 2. Vad skönt att du kände dig pigg och skoj att du spelade in en video med vilka böcker du vill läsa. Den ska jag kolla in. Kanske att jag hittar någon ny favoritbok. Skoj att det var en god rätt med perfekt hetta.

  Gilla

 3. Skönt med en lugn kväll. Men kul att spela in en video. Tycker alltid det blir bra när den bakom kameran pratar om någonting de brinner för/gillar.
  Maten ser sååå god ut, ska spana in den.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s