Lite ommöblering

Hej!

Hur mår ni? Jag hoppas ni mår bra och att ni har haft en bra lördag. Jag har tagit det lugnt men jag har rensat lite bland mina cd-skivor då man inte lyssnar längre på skivor och istället använder spotify så blev det lite rensning. Och så ställde jag dit böcker på det stället som skivorna låg förr. Nu har jag valt ändas skivor som jag har ett minne till eller för att de är min/mina idoler.

Så blev det istället och jag är nöjd. Jag har ju svårt med förändringar men det är bättre att ta lite än ingenting. Blir det för stor förändring så blir det inte alls bra så jag tar småsteg. Jag är nöjd med förändringen och det känns bra att ha rensat lite. Efter att detta var gjort har jag kollat på castle Rock.

Känns lite jobbigt men jag vet att det kommer kännas bättre och man kan inte ha allt. Vill ni höra mer om saker jag har svårt för och kan/ger mig ångest på ett sätt kolla in min senaste video.

Man har ju så mycket saker som man inte använder som man tror att man kommer använda iaf är det så för mig. Men ändå så står det bara där sedan.

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Lite ommöblering

 1. Ibland är det bra att rensa lite när man behöver och efter så känns det skönt. Hoppas du haft en underbar lördag =)

  Gilla

 2. är perfekt o rensa men ja är lite dålig o tänker ja gör det i morg men sen om man har gjort et är man ofta så nöjd.
  flyttar runt lite ljusstakar eller ljus o sådär det är små förändringar som är bättre än stora men så bra

  Gilla

 3. Jag önskar däremot att jag hade fler CD-skivor.. :p Jag har till och med gått tillbaka till en klassiker; en gammal vanlig MP3-spelare.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s