Trevlig helg

Hej!

Hur har eran fredagkväll varit?

Min har varit lugn jag tog mig in i duschen och fick håret tvättat och det var faktiskt skönt med en dusch. Efter duschen satte jag mig och redigerade en video och publicerade även den på youtube. Nu har jag precis ätit färdigt och gott med mat var det.

Det blev ostschnitzel med stekt potatis frysta grönsaker bl.a och det var riktigt gott. Det är en perfekt fredagsmiddag som inte tar allt för lång tid att laga men som ändå är gott. Nu skulle jag kunna napa ett tag men tror det blir ännu ett avsnitt av Castle Rock. Kollade på ett avsnitt av det igår innan jag la mig. Innan jag avslutar nu så delar jag min senaste video.

Kram/Amanda

Publicerad av amandizan

Jag heter Amanda Kanterfors och driver denna blogg. Är en helt vanlig tjej som är bisexuell. Här får ni följa min vardag, samt höra mina tankar och funderingar. Böcker är en stor del av mig, då jag älskar att läsa böcker. Både ljudböcker och fysiska. Så mycket böcker och boktips blir det med. Enjoy

13 reaktioner till “Trevlig helg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: