Ridning igår

Hej!

Hur mår ni?

Igår blev det inget bloggande, var alldeles för trött när jag kom hem var och red igår och när jag kom hem var jag hungrig, jag åt och la mig och vilade. Något man sällan tror om ridning är ju att man ska bli hungrig efteråt och trött. Man sitter ju bara på en häst. Men efteråt när lektionen är klar då blir man lika förvånad varje gång att man blir både trött och hungrig. Så gårdagen blev mest vila. Jag lagade mat på kvällen och efteråt blev jag faktiskt trött och somnade. Så blev inte så mycket gjort igår kan man säga. Nästa gång jag ska rida är om 2 veckor.

Att vara runt hästar ger mig ett sådant lugn

Idag har jag varit ut och sopsorterat och det var lite kallt ute men det var skönt att få det gjort. Har även provat att filma med min kamera och det gick super måste dock köpa ett större minneskort men bilden är riktigt bra och det kommer ljud så är jag nöjd? Absolut det är jag.

Resten av kvällen nu blir nog lugn, vet inte riktigt vad det är känner mig så seg men jag vill ändå få saker gjorda, känner ni igen er? Blir iaf en dusch ikväll och kanske rakning av benen. Jag ska bara få tummen ur mig att göra det som sagt.

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”Ridning igår

 1. När man rider så använder man alla muskler som man har i kroppen. Så det är inte konstigt att du blev trött och hungrig efteråt. Jag har ridit i många många år och ridning är träning för hela kroppen 🙂

  Gilla

 2. Ridning är grym träning så inte konstigt du blev både trött och hungrig.
  Skönt att sopsortera, jag har skjutit på det ett tag nu..
  kul att kameran funkade bra iallafall.

  Gilla

 3. Förstår precis vad du menar med att bli trött av att rida. Tvärtemot vad många säkerligen tror så använder man ju precis hela kroppen. Så skoj iallafall att vara igång igen för dig. Roligt att kameran var bra. Det går åt lite mer minne när man filmar. 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s