Boktipset

Hej!

Hoppas er dag har varit bra? Min dag har varit bra och lugn. Nu på kvällen tog jag mig ut för att posta ett brev och sedan när jag kom hem så lagade jag mat. Det blev korvstroganoff med ris ikväll. Riktigt gott. Och jag har idag lyssnat klart på den sista delen i Fabian Risk serien. Så himla bra bok

Handling:

Där motiv X slutade där fortsätter boken. Fabian Risk och hans med arbetare fortsätter hitta mördaren som för varje offer gör nytt fruktansvärt sätt att dö på. Dom får flera chanser att försöka ta honom men han kommer hela tiden undan. Hans offer valts ut av hur tärningen bestämmer sig för. Tills en av Fabians kollegor hittar mördarens offer och berättar vart han ska slå till igen. När dom får reda på att han ska finna sig på ett tivoli åker Fabian iväg från ett annat gripande direkt till Danmark för att försöka ta honom. Kommer de kunna gripa mördaren innan fler hinner dö?

X sätt att dö på är 5 boken i Fabian risk serien. Riktigt bra som vanligt och spännande från första stund. Stefan Ahnhem vet hur man skriver spännande böcker och deckare som får än att sitta på helspänn och undra vem mördaren är.

Nu ska jag försöka hitta en ny bok. Det tycker jag alltid är så svårt då det finns så många spännande och intressanta böcker.

Kram/Amanda

11 reaktioner på ”Boktipset

  1. Åh vad gott med korvstroganoff och ris 🙂 såg vad du skrev på min blogg, ja det kan jag absolut göra. Nu körde ju inte jag själv med egen bil utan vi åkte med min pappa så ville bara hem så fort som möjligt

    Gilla

  2. Vad duktig du är som lyssnar på så många böcker. önskar jag hade tid för det men de får bli någon annan gång 🙂

    Gilla

  3. Har bara läst första boken om Fabian, lite kul eftersom den utspelar sig i Helsingborg där jag bor 🙂 Men den var så otäck så jag har inte vågat mig på fler av dem….

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s