Bytt adress

Hej!

Hoppas allt är bra med er? Igår kväll satt jag och arbetade lite med bloggen, jag har inte varit så nöjd med min förra blogg adress nouwamandizan. Och igår hittade jag vart man kunde ändra det så nu är jag nöjd. amandizanwordpress.com låter mycket bättre eftersom detta inte är nouw känns det bara fel att ha det i adressfältet. Så nu tror jag allt jag kommer trivas bättre här och kunna utvecklas. Men jag trodde inte bytet hade gått igenom förens imorse så tack alla som sa till.

Någon som vet hur man gör för att lägga in en text om man ska länka. Istället för att adressen står så kanske skriver här eller namnet på sidan man länkar till. Brukade göra så på nouw. Om det är någon här som vet så berätta gärna.

Ni får gärna sprida min youtube så fler hittar den. Vore så kul om ni kunde hjälpa mig sprida den. Annars blir denna söndagen lugn, veckan som kommer nu blir lite lugn det ser jag fram emot.

Kram/Amanda

17 reaktioner på ”Bytt adress

 1. Skönt att du fixat adressen, passar mycket bättre ja. Hoppas det löser sig med länkandet.
  Får kika på videon senare 😻

  Gilla

 2. Så skönt att du fick fixat med namnet nu när du lämnat nouw. Jag valde faktiskt att stanna kvar, trots att det var lite strul där ett tag. Hoppas att du kommer att trivas bra här på wordpress istället.

  Gilla

 3. Vad skönt att få lite bloggpyssel gjort, det skulle jag också behöva. Är nog också inne på att flytta, har en wordpressadress förberedd men har inte fått till någon design ännu.

  Gilla

 4. det tror jag blev ett bra byte av namn faktiskt. alltid undrat lite varför nouw i början när bloggen är på wp. Bara amandizan blev ju mycket bättre, mindre förvirrande 😍🙌

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s