Är jag ett geni?

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag får för mig att det är fredag idag vet inte varför men för mig känns det som det. Igår kväll så hittade jag en intressant artikel på facebook. Det stod är du ett geni? Jag gick in och läste på allas. Och ja jag är nog hög intelligent, för alla de punkterna förutom en stämde in på mig. Tänkte att jag skriver ner de punkterna som stämde in på mig.

 • Du är en nattuggla- Som vi alla vet så är jag en nattuggla och det har jag nog alltid varit.
 • Du pratar med dig själv- Ja det är något jag faktiskt gör varje dag.
 • Du är glömsk- Ja det är jag
 • Du är nyfiken på allt- Ja jag går och tänker och funderar, gärna att jag förändrar ett matrecept,
 • Du är en bokmal- JAAA herregud jag älskar böcker
 •  Du oroar dig ofta och överanalyserar saker- Ja det har jag oftast trott handlar om min ångest men det kanske det inte har.
 • Du älskar logiska spel- Det gör jag också wordfued är något som jag älskade att spela när det kom och skulle lätt göra det idag.
 • Du är sarkastisk- Ja och det kanske inte alla gillar.

Det var alltså nästan alla punkter den som inte stämde in på mig i artikeln var- Du har en katt. Och nej jag har ingen katt. Men det var kul och läsa punkterna och deras förklaringar för jag kände verkligen igen mig själv. 😂 Jag länkar artikeln här nere👇

https://www.allas.se/halsa/9-personlighetsdrag-som-tyder-pa-hog-intelligens/148951?fbclid=IwAR0o5nhpcyzzAUwg6sck5L1SvyV_DsZGv4qZC4rY9ga8YoHAeZo8hmcpr1w

Om ni skulle vilja så kan jag skriva vad varje punkt sa och deras förklaringar om hur man är. Då får ni chans till att lära känna mig mer😉

Kram/Amanda

23 reaktioner på ”Är jag ett geni?

 1. Vilken rolig artikel! Och vad skönt att vara ett geni 😉 faktiskt stämde de flesta in på mig med… förutom att jag inte heller har någon katt & strategispel håller jag inte riktigt på med… 💗

  Gillad av 1 person

 2. haha så stämde ju typ alla in på mig nästan tror jag . förutom en enligt mig konstig punkt då gillar logiska spel , alla spel är väl logiska egentligen, vad är ett ologiskt spel liksom haha 😂…. kan hända jag överanalyserar den punkten ja, men ja jag gillar spel så jag antar alla punkter i så fall stämmer in på mig haha men någon iq över medel jag?! nja haha det vill jag inte påstå direkt. 😂❤ men roligt med såna här test, många såna här länka till test är ju nästa omöjliga att inte klicka sig in och testa haha 😍😍

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s