En del gjort

Hej!

Hur mår ni? Jag har nyligen ätit kvällsmat blev en form av tacos med tacobröd, köttbullar, rödbetssallad och fetaost. Blev faktiskt gott. Kände för att testa något och använda det jag har hemma. Annars så innan jag lagade maten så tog jag mig en dusch tidigare på kvällen vilket var väldigt skönt kan jag säga. Känns alltid lite drygt att börja men väl i den varma duschen så är det så skönt. 😍

Har även gjort en ny video som är ute på youtube kanalen. Satt och fixade lite med det igår så jag kunde filma idag. Tycker det är så kul att få vara kreativ och få filma.

Så jag har fått en del gjort ikväll vilket känns skönt. Imorgon ska jag träffa farmor och farfar och käka sushi på vårat första sushi restaurang här i Hallstahammar. Och sedan blir det städning med boendestöd. Så det känns skönt att få duschen gjord. 👌Så ser min morgondag ut.

Kram/Amanda

14 reaktioner på ”En del gjort

  1. Åh så gott med sushi. Länge sedan jag åt det nu! Spännande tacos som du gjorde, men det är aldrig fel att testa på något nytt. Likadant med fisktacos, tycker det låter helt knäppt men nog galet gott 😉

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s