Regn och bra dag

Hej!

Hur mår ni? Jag är trött, trots att jag nyligen har sovit en timme på soffan. Det har varit en bra dag vaknade vid 11 och gick upp kanske kvart över och fick ett samtal gjort. Sedan gick jag till våran sushi restaurang och åt sushi med farmor och farfar. Jag tog 9 bitar sushi och det var så gott! Kommer absolut att äta där igen. Är fortfarande mätt från lunchen så vet inte om det blir middag ikväll.

Tog det första som står 2 lax, 1, halstrad lax, 1 räka, 1 avokado, 1 gunkan, 3 rullar. Det var lagom för mig orkade dock inte alla rullar men det var riktigt gott. Skulle vilja testa hela deras meny för allt låter så gott.😂 Något jag insåg idag är att jag gillar avokado, har varit lite skeptiskt till det men provade det nu då det fanns med i 9 bitar. Så Gott. Så funderar på att bara ta det och lax bitar nästa gång då det går med. Står under lax & avokado. Men jag vill ju testa allt. Även deras vegetariska variant med tofu. Som sagt jag kommer bli stamkund där😂. Restaurangen heter dala sushi.
Nät vi gick därifrån så hade det börjat regna vilket är tråkigt. Var även in och köpte en jacka och lagade en tröja innan vi gick hem. Fick hjälp med kassarna av farmor och farfar.

När jag sedan kom hem så var jag mätt och trött, men jag skulle även ha boendestöd idag så jag fick helt enkelt vänta med att vila. När de kom så blev det städning både dammsugning och att torka golven. Var helt slut sedan efter det så när hon gick så var det ända jag ville att sova. Och nu har jag nyligen vaknat sov en timme och är fortfarande trött men lite piggare är jag. Skulle behöva gå ut och handla men det regnar så jag känner mig lite tveksam. Om det bara inte hade regnat. Hmm.

Tänkte avsluta nu. Trots att det regnar så har det varit en bra dag och det var trevligt att få träffa farmor och farfar och umgås med dom en stund. Var inte flera timmar men det behövs ju inte bara man träffas lite ibland. Blev 2h och det räckte kom hem 3 igen och gick lite innan 13. Som sagt en bra dag och delar med mig av den senaste videon också kolla gärna.

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Regn och bra dag

 1. Visst är det den nya sushirestaurangen som öppnat? Så spännande isåfall! Och vad kul att du upptäckte att du gillar avokado. Blir mindre glad över att det låter som att vi har regn att vänta när vi kommer hem till helgen…

  Gillad av 1 person

 2. Skönt med sovmorgon. Vad bra att du hade en trevlig & god lunch 🙂. Avocado är en sån grej att. Antingen gillar man det eller inte. Samma med Oliver 🙂. Skönt att du fick vila lite.

  Gilla

 3. Men du har fått mycket gjort ändå. Jag gillar tyvärr inte sushi men det låter alltid så gott, haha. Mysigt att träffa farmor och farfar med.
  Skönt att ha fått städa, det har jag med gjort idag.

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s