Lugn kväll!

Hej!

Hoppas er kväll har varit bra, min kväll har varit lugn. Jag gick aldrig till Ica kände verkligen att jag inte orkade göra det. Tycker ändå att jag har varit duktig idag som städade och torkade golven när jag kom hem trots att jag var trött. Så istället stannade jag hemma och lagade mat och diskade. Och nu i efterhand är jag så glad att jag inte tvingade ut mig utan lyssnade på kroppen som sa nej.

Så imorgon tänkte jag att jag går till affären och handlar och även hämtar ut ett paket. Måste ju ha något och göra imorgon med. 😉 Men imorgon behöver jag inte ställa klockan valde att ställa klockan idag så jag inte skulle försova mig då jag skulle äta sushi med farmor och farfar idag. Så imorgon tänker jag unna mig sovmorgon. Fick ju även samtal gjort innan jag gick.

Nu ska jag kommentera lite bloggar och bara ta det lugnt men är nöjd med min dag och ändå fått lite gjort 🙂

Kolla gärna på min video och dela vidare så fler hittar den

Kram/Amanda

22 reaktioner på ”Lugn kväll!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s