Rester och en dusch

Hej och godkväll!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag har precis kommit ut från en varm och skön dusch vilket var härligt för jag frös när jag hoppade in. Skönt att få håret tvättat också då det var så skönt då det var väldigt smörigt innan hehe.

Innan duschen så blev det rester från igår då jag gjorde spenatsoppa ni hittar inlägget här- https://amandizan.wordpress.com/2020/01/29/recept-spenatsoppa-med-agg/ Så det blev rester och det var gott blev en smörgås till också denna gång. Tekaka med ost på.

Resten av kvällen nu blir lugn ska kommentera lite bloggar och så får vi se. Ikväll blir det att ställa klockan då jag ska in till vårdcentralen i Västerås, blir hämtad av sjuktransporten kvart över 12 så det blir bra, har tid där kvart över 13. Så imorgon får man vakna till klockan igen men sen är det helg. 😁 Innan jag avslutar så tänker jag att jag delar min nya video jag la upp tidigare idag på youtube.

Kolla gärna och lämna en gilla eller kommentar😍

Kram/Amanda

10 reaktioner på ”Rester och en dusch

  1. En varm dusch är verkligen det bästa som finns i det här vädret. Och så får man varva ner inför kvällen också. Jag ska titta på videon när jag har möjlighet! Gillar att höra om folks inköp faktiskt!

    Gilla

  2. Ibland är det verkligen skönt att ställa sig i duschen särskilt när man är frysen av sig. Vad gott det låter med soppa.Hoppas att resan till vårdcentralen flyter på i morgon

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s