Måndag-Ny video och godkänd i Engelska

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra. Idag har det varit en lugn start på denna vecka. Laddat upp en ny video till youtube och sedan så har jag diskat. Medan jag skriver nu kommer jag på att jag skulle ha tagit ut soporna nu också. Har nämligen varit och handlat och tänkte då ta ut soporna sedan när jag kom hem men aja. Nu är iaf mjölk, pålägg handlat bla det började ta slut. Innan jag gick hem så köpte jag med mig lite jordgubbar hem. Har alltid missat det då dom står utanför och säljer och de har gått hem innan jag har kommit dit.

1 låda svenska jordgubbar😍

Innan jag gick och handlade så fick jag ett mail från min lärare att hon nu hade rättat mitt sista prov och jag fick godkänt. Så mitt slutbetyg blev ett C och jag är så nöjd och stolt över mig själv. Så jag firade med att köpa lite jordgubbar. Sedan lite lösvikt. SÅ jäkla glad. Och har man fått ett C och klarat kursen så får man fira med både lösvikt och lite jordgubbar, det är jag värd. Så ikväll blir det jordgubbar och vaniljsås. Det är min favorit det😍Hur vill ni äta jordgubbar?

Ny video ute! Ni får gärna dela vidare till vänner och familj om ni tycker om den och kolla gärna in den. Vet att många gillar hauls och idag så är det en haul wee. Nu efter handlingen så ska jag bara ta det lugnt. Ska snart äta. En liten fundering. Ska jordgubbar stå i kylskåpet eller framme? Please let me know.

Kram/Amanda

33 reaktioner på ”Måndag-Ny video och godkänd i Engelska

  1. Härligt, stort grattis till betyget! Gott med jordgubbar, men med vaniljsås var något nytt för mig! Antingen äter jag jordgubbar i skål med antingen vaniljglass eller mjölk och socker. Om inte vanligt förstås 🙂
    Jordgubbarna ska dessutom stå framme!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s