Tisdag och omröstning

Hej!

Hur mår ni? Jag mår bra, jag har fått lite gjort idag. Både spelat in en video och så har jag städat lite idag. Nu sitter jag i soffan efter att ha dammsugit. Även tidigare idag var jag ut med sopor som jag glömde ta ut igår. Nu blir det att ta det lite lugnt innan jag ska börja med maten har jag tänkt. Åt inga jordgubbar igår för det var jag för mätt för men åt det idag istället.

Idag åt jag jordgubbar med vaniljsås. Det var verkligen gott och jordgubbar är verkligen så gott. 😍Jag har även en omröstning på instagram vilken video man vill se (youtube) Så om du inte följer mig på instagram redan, så gå in och följ mig! Heter amandizan på instagram också. Då blir det även en liten promotion för min instagram för jag vill gärna växa där med. 😉

Delar med mig av min senaste video som jag la ut igår så har du inte sett den får du gärna kolla in den. Nu ska ja chilla lite och vila innan det blir att laga mat. Glöm inte att följa mig på instagram för att vara med i omröstningen och bestämma nästa video. Man kan välja mellan Juli Wrap up eller en vlogg. Så ni får gärna rösta här men gå gärna in och följ mig på instagram med.

Juli wrap up- är när jag pratar om vilka böcker jag har läst under juli månad. Kram/Amanda

https://www.instagram.com/amandizan/

26 reaktioner på ”Tisdag och omröstning

  1. Jag har helt och hållet missat att du flyttat över bloggen till WordPress. Välkommen hit! Ska bli kul att följa dig här.

    Du har ju skaffat många nya böcker på sistone. 😄 Vill också ha! Jag kollade in din juli wrap up/book haul och blev pepp på att läsa Minnet av vatten.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s