Rensning och ny video

Hej!

Hur mår ni? Med mig är det bra. Igår skulle jag ju börja med detta inlägg men blev inte så. Men det är fortfarande bra, och som sagt igår fick jag äntligen lite rensat. Jag tycker ju inte om det men när man väl kommer igång så går det ju bra. Det blev en del papper rensat. Man har ju så mycket onödiga papper (iaf jag) som bara ligger trotts att man inte behöver det längre. Så igår blev det en kasse rensat. Och det känns bra. Min kille lagade mat medan jag rensade. Insett att jag kommer igång med att göra saker om tex nån dammsuger. När jag har boendestöd så brukar jag gå och plocka om den dammsuger. Och det var samma igår att han lagade mat då började jag plocka och rensa lite. Blir mycket enklare när man inte är själv kanske?

Jag har även lagt ut en ny video igår på youtube. Frågade för ett tag sedan på min instagram vad för video ni ville se härnäst och då blev det en vlogg som vann. Så just nu ligger det en vlogg ute. Kommer länka den härnere.

In och kika på vloggen vet att många gillar vloggar så den blir nog väldigt uppskattad skulle jag tro. Mina vloggar brukar bli det så. Nu ska jag hoppa in i en dusch tror jag. Har fått mail iväg skickat till studevägledaren här i min kommun. Min plan är nu att läsa matteA på gymnasiet eller att läsa så lite matte jag behöver. Men mer om mina funderingar i ett annat inlägg. Om ni skulle vilja veta vad jag ska göra nu när jag är klar med engelskan.?

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Rensning och ny video

  1. Men det känns så skönt efter när man har rensat och fått bort saker man inte vill ha 😊 hoppas du får svar av studievägledaren 😊

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s