Tisdag och det bara regnar

Hej! Hur mår ni?

Jag mår bra, idag sov jag fram till 12 tror jag verkligen behövde det. Hade ont i huvudet igår så jag gick och la mig och sov. Fortsatte att kommentera lite bloggar idag när jag mådde bättre. Så efter det så tog jag mig lite kaffe och frukost. Så gott med kaffe för mig om jag känner mig trött och seg (som idag) så hjälper en kopp för att bli lite piggare. Idag har det regnat hela dagen. När jag vaknade vid 12 så smattrade det på fönstren, rätt mysigt ändå att lyssna på när man är inomhus. Är så glad att vi handlade igår så jag slapp gå ut idag.

Så idag har jag bara hållit mig inne. Har gått här hemma och plockat lite och på eftermiddagen hade jag boendestöd så fick hjälp med att dammsuga och plocka bort fläkten Även att pumpa mina däck på rullstolen. Det var verkligen dags. Så skönt att ha luft i går mycket bättre att köra och är inte lika trögt. Har även lagt upp en ny video på youtube tänker länka den här nere👇

Det är en Wrap up där jag berättar om de senaste 2 månadernas lästa böcker. Har även suttit och svarat på kommentarer här på bloggen. Nu har jag svarat på: Bokrecension; genomskinlig grå, lördag- ny video och kanelbullensdag. Tack för alla era fina kommentarer och speciellt kommentarerna jag fick till inlägget Bokrecension: Genomskinlig grå. Var lite nervös när jag berättade om min diagnos men alla era kommentarer gjorde mig stolt över att jag hade berättat. Det är så viktigt ämne. Nu har jag nyligen ätit blev gräddstuvad oxpytt idag. Är man hungrig så vill man gärna att det ska gå fort. Nu blir det en lugn kväll ska sätta mig och läsa lite tror jag. Blev inget igår då jag hade ont i huvudet.

Kram/Amanda

18 reaktioner på ”Tisdag och det bara regnar

 1. Regnet har vräkt ner här med. Passade perfekt för dagens sysselsättning – att städa. Skönt att du inte har lika ont i huvudet idag Smidigt att handlingen blev gjord igår Åh har du läst genomskinlig grå. Måste göra det jag med framöver.

  Gillad av 1 person

 2. Här regnar det med nästan hela dagen och kvällen. Jag cyklade till jobbet i ösregn och hem i ösregn inge vidare alls . Ibland är det skönt att inte göra någonting

  Gillad av 1 person

 3. Det regnade som f*n hela gårkvällen, så till den milda grad att hundarna vägrade gå ut. Jag satt med min bujo hela kvällen igår, det är mysigt att höra regnet falla.
  Skönt att du fick luft i däcken! Kommer ihåg hur det var när min kompis hade lite luft i däcken, han behövde då hjälp ibland för det blev helt enkelt för tungt med lite luft och tung rygga. Det var när vi gick på gymnasiet, nu är han mycket mer noggrann med sina däck. haha

  Gillad av 1 person

 4. Det var lite ruggigt väder igår. Körde min man till vårdcentralen för att ta ett covidtest, så jag passade på att ta en promenad. Sen höll jag mig inne med levande ljus och ljudbok hela dagen. Ha en fin onsdag nu

  Gillad av 1 person

 5. Som det regnade igår. Fast jag hade både regnkappan och luvan åtdragen runt skallen och stövlarna på var jag totalt genomblöt när jag kom hem. Men fasiken var kul det var att traska runt i pölarna och bara lyssna på bok.

  Gillad av 1 person

 6. Jag tror det med att du behövde sova eftersom du hade huvudvärk. Jag tycker med det är mysigt att höra regnet smattrar på fönstret. Mm…..regna en hel del igår 🙂.
  Så bra att du fick hjälp med dammsugningen & pumpa rullisen. Jag vet! 😄 det är lite tungt att köra när det är lite med luft. Å när man får i luft så flyger man nästan fram 😄

  Jag tycker med att det tar i mot lite att berätta vad jag har för diagnos. Men man får tänka att då når kunskap ut till andra 🙂👍. Å oftast så får man posetiv feelbeck.

  Ha det så bra! 🤗

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s