Ny vecka – Måndag

Hej! Hur mår ni?

Här är det helt okej med mig. Blev ingen filmkväll igår, vi kände inte för det och jag var alldeles för trött för det. Så blev att läsa lite bloggar och sedan kolla lite youtube innan jag somnade. Var så skönt att få sova sen trots att jag hade vilat tidigare. Men idag är det måndag och känner mig allt lite seg idag trots allt. Trots att man sov mer inatt så var jag inte helt utvilad.

Det har varit soligt idag och man ser verkligen att det är höst nu. Så fina färger verkligen 😍Vi var ut och handlade tidigare idag och vi tog en promenad till matpiraten (den ligger lite närmare från mig) var väldigt skönt ute i solen och skönt med friskluft. Nu ska han åka om några timmar och vi har bara tagit det lugnt. Jag gjorde lite kaffe när vi kom hem och vi har hjälps åt med disken. Även pratat med farmor ska dit på torsdag efter jag har varit hos tandläkaren, då ska jag prova fleecetröjan hon har sytt åt mig.

Har även fått svar från min lärare ang mitt uppdrag jag skickade in i fredags och den blev godkänd. Jag är så stolt och nöjd med mig själv. När jag gör dom så blir jag så osäker på mig själv om det är rätt och om jag har förstått det rätt så blir så glad när jag ser att jag har klarat det. Så nu har jag gett mig en klapp på axeln. Jag blir alltid lite nervös när jag ska kolla vad hon har svarat. Men jag har fått godkänt på två av mina första uppdrag (E). Jag är helt enkelt nöjd med måndagen. Den börjar lugn denna vecka känns ganska skönt. Snart ska jag laga lite baconsås, vi har ris över från igår så blir bra med baconsås till.

Kram/Amanda

30 reaktioner på ”Ny vecka – Måndag

 1. Åh så skönt att du blev godkänd, grattis till det. Verkar som om ni haft en bra dag och helg. Årets höst är verkligen vacker och det är skönt att vara ute. Hoppas du får sova gott så att du blir riktigt utvilad

  Gillad av 2 personer

 2. Grattis till att du blev godkänd ♥️🥰 Nej förstår de där med film hörrudu ibland en man så trött så man orkar inget annat. Gud va fint väder ni haft vi hade mulet å äckligt väder idag usch å de ska ev bli regn ikväll

  Gillad av 2 personer

 3. Ibland behöver man bara sova helt enkelt. Jag är sådär löjligt trött idag. Men ja vilket väder vi haft, skönt med en promenad då!
  Skönt och kul med uppgiften, grattis!

  Gillad av 2 personer

 4. Här kommer en klapp på axeln till! Starkt jobbat av dig! Stort grattis!
  Låter som du har haft en skön måndag. Jag är trött idag så nu ska jag snart gå och lägga mig.

  Gillad av 2 personer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s