Kanelbullensdag

Hej!
Hur mår ni? Idag är det och har varit kanelbullensdag och såklart har jag fått mig en kanelbulle idag. Träffade min kontaktperson tidigare idag. Vi tog en fika i Strömsholm och satt och pratade en bra stund. Det var hur trevligt som helst. Jag tycker inte alls om detta väder som är regn och blåst. Men ändå skönt att komma ut lite.

Tog även en grillad macka till och de är så goda. Speciellt på det stället där vi var idag. 😍

Och såklart när det är kanelbullensdag så tog vi en varsin bulle. Det är alltid gott med kanelbullar. Sedan när jag kom hem blev jag otroligt trött. Somnade väldigt sent igår så var trött idag. La mig under täcket i sängen och läste en stund, innan jag blev alldeles för trött och vilade en stund. Vilket jag behövde kan jag säga. Ögonen gick nästan i kors på mig. Hoppas jag får sova bättre inatt.

Resten av kvällen blir bara lugn. Ska umgås med pojkvännen innan han åker iväg och jobbar imorgon. Vi får se vad vi gör kanske blir en till filmkväll ikväll. Känner att det var bra att man fick ta två koppar kaffe på fiket för jag är väldigt trött. Så kanske läser mer ikväll/läser ut boken eller så gör jag det imorgon. Håller på med min och http://nouw.com/frökenrödlök Maricas bok för vår bokcirkel denna månad. Den boken är ”Min pappa Ann-christine” Hur blir eran kväll? Är iaf nöjd med min dag. Tycker det alltid är trevligt och fika så helgen avslutas även den lugn.

Kram/Amanda

16 reaktioner på ”Kanelbullensdag

  1. Men vilken mysig dag det låter som, skönt att komma ut lite. Men ja, vädret just nu är ju inte super kul. Åt självklart också kanelbulle hehe.

    Gillad av 1 person

  2. Vilken mysig dag du hade =) ja det är skönt att komma ut lite och inte bara sitta hemma hela tiden. Vädret håller jag med dig är inge kul alls. Fick reda på jobbet att det var kanelbullsdagen och åt en när jag kom hem men annars har vi haft det lugnt här med

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s